• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
No gdzie te wszystkie ranne ptaszki?? :-)

Dziewczynki wczoraj mnie nie było bo cały dzień byliśmy na nowym mieszkanku. N malował i kładł fototapetę, a ja rozmroziłam i umyłam lodówkę i umyłam piekarnik. A taki był syf, że szok... Wróciliśmy do domu o 23 mega zmęczeni. A dzisiaj powtórka z rozrywki...

Martuś dziękuje za smsa, nie odpisałam Ci bo nie miałam nic na koncie. A do auta się przyzwyczaisz tylko musisz jeździć bo ja mam prawko prawie 5 lat i się boje. Lepiej się czuje na fotelu pasażera ;-)

Idę poczytać co tam naskrobałyście ;-)

I ja jestem
ale dzis bez humoru, poklócilam sie wczoraj wieczorem z M jak wrocil z sali takze nie milo dzisiaj jest i przez to budzilam sie co chwila w nocy i glowa mnie boli :mad: odechcialo mi sie wszystkiego.
Suonko pewnie ciężko jest ale przyjemnie bo robicie to dla siebie :-)
Scoti Ty wczoraj tak dlugo w pracy bylas ?
Anisiaj daj znac kochana jak sie czujecie.
A gdzie Bietka, madlen,szostkowa mama,gosiulek ?
milej niedzieli.paaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem :) witam poranna kawusia :)
w nocy meczyl mnie kaszel i teraz tez nie jest lepiej ten syrop nie pomaga a kaszel jest suchy duszacy ze wykonczyc sie mozna :( znacie jakies sposoby na pozbycie sie tego swinstwa ?
co do plodnosci to ja z mezem strsznie plodni jestesmy hihi od zaru zaskakujemy przy pierwszej no max drugim cyklu staran no ale poki co nie mam malenstwa jeszcze przy sobie wiec zobaczymy jak bedzie .
buziaki i milego dnia

Anaber bardzo cieszy mnie urządzanie własnego gniazdka!! :-)

No właśnie dziewczynki meldować się!! Bo sprawdzam listę obecności! Anaber i Scoti już są. A Dzoana, Bobo, Marta, Aga, Joweg, Justi, szodstkowa mama, madlen, gosiulek, aneczka? bietka na wyjeździe to jest usprawiedliwiona, ale wieczorem powinna się zameldować, anisiaj powiedz jak się czujesz? Wiolka mam nadzieję, że nie kopiesz w ogródku od rana? :-)

No Bobo obecna ;-)
Scoti miłej pracy!!

reklama
Bobo ja jak mialam kaszel to pilam Stodal mi lekarka pozwolila i mowila ze bezpieczny lek. Ale moze zapytaj swojego lekarza nie chce wprowadzic w blad. Na pewno nie syrop z cebuli bo jest to syrop wykrztusny chyba,ze w dzien bo na noc to napewno nie. Tylko jak cos to zrob go na cukrze bo miod bardziej podraznia ale pamietaj max do godz. 16. Zdrowka.

Dobra zmykam jakos nie mam dzis nastroju,moze pozniej wpadne. Pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry