• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hehe też mieliśmy iść ale chorujemy :) należymy do klubu tuningowego więc mąż płacze że nie pojechaliśmy ihihi
marta ja mowie o takich co mialy takie spodenki ze skory co im ledwo tylek zakrywaly i do tego krotka do pepka bluzke tez ze skory .
czymś trzeba chłopa ściągnąc hehe

Bobo to nie widziałam, ale może dlatego, że nie przeszliśmy całego było tak zimno i tak zmarzłam że szok dotarliśmy do pawilonu 14 i do domu w ogóle ja zawsze głodna jestem po takich wyprawach... No ale te stare dzidy to się śliniły nawet na te ubrane bo je zaczepili.
Aneczka powiem Ci że parę aut było do obejrzenia, dużo było chyba 3-4 pawilony z samymi częściami były jeszcze przyczepy kempingowe a tak poza tym to nic...

wiolka, Bobo - ja Wam tyłki skopię za tą Waszą dietę! :))) frytki, kebaby, lody - normalnie same odżywcze rzeczy ;P

anaber - ja przełączyłam, ale też bym wyła, na wszystkim wyję :)

Mój M wściekły, bo szuka pitów, jak zwykle gdzieś włożył i afera ;)

Bobo - betę robiłam wczoraj, razem z morfologią i moczem - no i te dwa wyniki już są na necie od 16 wczoraj, a beta przepadła...jutro będę się tam awanturować, a za Ciebie trzymać kciuki :)

reklama
anisiaj to tylko takie hm zachcianki hihi :) Jutro odbierasz bete?
ja ide jutro robic bete wiec trzymac kcuki jutro jak bede pozneij sprawdzac hihi

Bobo - betę robiłam wczoraj, razem z morfologią i moczem - no i te dwa wyniki już są na necie od 16 wczoraj, a beta przepadła...jutro będę się tam awanturować, a za Ciebie trzymać kciuki :)
trzymam kciuki za wasze wyniki !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry