D
Dzoana.a
Gość
No ja pisałam, że w każdy pierwszy piatek miesiąca kupujesz dwie kasy a dostajesz trzy. Jak kupujesz 2x250g to dostajesz 3x250 i po pół kilo to tak samo.A jesli jestesmy przy kawie to Dzoana Ty coś kiedyś wspominaąłś o Tchibo promocji kurcze ja pierwszy raz o tym słysze a kawe od dwoch lat kupuję. Zbieram tylko te ich pieczatki i pożniej mam 250g. kawy gratis.
Dobra, to biorę ten czarny, postanowione. Podaj mi tylko numer konta, żebym przelała Ci kaskęStrona nie należy do mnie więc u mnie
czarny 70 zł z wysyłką
czerwony 82 z wysyłką![]()
zawsze możesz wziąć dwa .. najpierw jeden a jak będziesz zadowolona to potem drugi![]()
No jak nie wierzę jak wierzę, mówiłam, że przesadzasz, jeśli tak narzekasz, że nie wyszły. No i się chętnie poczęstuje, a co od święta możnaDzoana widzę,że nie wierzysz w moje rogaliki no to zobacz jakie piękne mi wyszly caly dzem wyleciał :-)
nie ma czy się chwilic Zobacz załącznik 456153 SIE PANIE CZĘSTUJĄ :-)
Aneczka ja chciałam obejrzeć ten film ale m ogląda to ***** pamiętniki z wakacji
przepraszam, ale pamiętniki kojarzą mi się z mięsnym jeżem
Anisiaj, miłego wieczorku

,mam nadzieje,ze niedlugo mi przejdzie i normalnie bede mogla klikac..bo teraz jakos nie mam checi..ani do czytania,ani do pisania 

pobedziesz z nami czy zaraz uciekasz??
osttani raz go ścinaąlm nastepnym razem idzie do fryzjera niech tam sie z nim użerają i z tatusiem oczywiście !!!