• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

A jesli jestesmy przy kawie to Dzoana Ty coś kiedyś wspominaąłś o Tchibo promocji kurcze ja pierwszy raz o tym słysze a kawe od dwoch lat kupuję. Zbieram tylko te ich pieczatki i pożniej mam 250g. kawy gratis.
No ja pisałam, że w każdy pierwszy piatek miesiąca kupujesz dwie kasy a dostajesz trzy. Jak kupujesz 2x250g to dostajesz 3x250 i po pół kilo to tak samo.
Strona nie należy do mnie więc u mnie :)

czarny 70 zł z wysyłką
czerwony 82 z wysyłką :)

zawsze możesz wziąć dwa .. najpierw jeden a jak będziesz zadowolona to potem drugi :)
Dobra, to biorę ten czarny, postanowione. Podaj mi tylko numer konta, żebym przelała Ci kaskę
Dzoana widzę,że nie wierzysz w moje rogaliki no to zobacz jakie piękne mi wyszly caly dzem wyleciał :-)

nie ma czy się chwilic Zobacz załącznik 456153 SIE PANIE CZĘSTUJĄ :-)
No jak nie wierzę jak wierzę, mówiłam, że przesadzasz, jeśli tak narzekasz, że nie wyszły. No i się chętnie poczęstuje, a co od święta można
Aneczka ja chciałam obejrzeć ten film ale m ogląda to ***** pamiętniki z wakacji
przepraszam, ale pamiętniki kojarzą mi się z mięsnym jeżem:-D
Anisiaj, miłego wieczorku

reklama
Dzona masz rację do dziś mnie m wkurza i to śpiewa, a przed chwilą wychaczył nowy hicior z Must be the music - jak sie pani nazywa i mnie denerwuje teraz
[h=3][/h]

ja wlasnie ogladam must be the music hehe ale ta mala co teraz spiewala jakos mi nie pasuje taka mala zadufana w sobie nie lubie takich dzieciorow
dzoanko pochwal sie zakupkami:)

jestem wygladam mniej wiecej tak tired_animals_01.jpg mam nadzieje ze dzisiaj mniej skrobalyscie na tych klawiaturach;-)

jestem,tesknil tutaj ktos za mna ??
mialam mala przerwe od bb..jakis dziwny wstret do kompa :szok:,mam nadzieje,ze niedlugo mi przejdzie i normalnie bede mogla klikac..bo teraz jakos nie mam checi..ani do czytania,ani do pisania :sorry2:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna..
i sorki,ze tylko o sobie i was nie nadrabiam..ale nie dam rady...:no:

całe szczęście że nie mam tv :D

o mięsnym jeżu dowiedziałam sie z fb hehe
Mi koleżanka o nim powiedziala, coś tam żartowała, a ja nie wiedziałam o co chodzi. No i mnie uświadomiła, pełno remiksów jest na youtube.

jestem wygladam mniej wiecej tak Zobacz załącznik 456203 mam nadzieje ze dzisiaj mniej skrobalyscie na tych klawiaturach;-)
No wiesz, weekend jest bardziej leniwy, ja już się boję ile przyjdzie mi nadrabiać w tygodniu.

jestem,tesknil tutaj ktos za mna ??
mialam mala przerwe od bb..jakis dziwny wstret do kompa :szok:,mam nadzieje,ze niedlugo mi przejdzie i normalnie bede mogla klikac..bo teraz jakos nie mam checi..ani do czytania,ani do pisania :sorry2:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna..
i sorki,ze tylko o sobie i was nie nadrabiam..ale nie dam rady...:no:
Madlen, wszystkie tęskniłyśmy. Nawet dzisiaj się któraś dopytywała gdzie się podziewasz:tak:
Scoti zdjęcie zajefajne hi hi hi
Wiolka wszystkie tęsknimy ;-)
Dzona dawaj fotki :tak:
Kupiłam tylko butki, na które chorowałam od dłuższego czasu i odkładałam zaskórniaki36783_1.jpg Pytalam się jeszcze o ofertę w Play, ale nie było nic ciekawego, a ta propozycja za 75zł to troche za dużo dla mnie, a znowu za 45 zł nie ma fajnych smartów:-( Popytam się w innych sieciach jeszcze.

Madlen pytałyśmy i tęskniłyśmy :-)
Dzoana a jo o jezu nie słyszałam ale już znalazłam na you tube i myslałam ,ze padne buciki super mój kolor :)
Anisiaj miłego wieczorku :tak:

Scoti witaj bidulko :happy: pobedziesz z nami czy zaraz uciekasz??
A ja właśnie skończyłam obcinać włosy mojemu Igorowi boże ile ten mały gad może zdrowia napsuć :wściekła/y: osttani raz go ścinaąlm nastepnym razem idzie do fryzjera niech tam sie z nim użerają i z tatusiem oczywiście !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anaber, uwielbiam czerwony kolor, dwie torebki mam w prawie identycznym kolorze, więc butki jak znalazł. Mają fajny nasycony kolor, a mi dobrze w żywych kolorach, jestem blada jak ściana (z tego co przeczytałam jestem zimą) i w szarościach i beżach wtapiam się w otoczenie. Oprócz czerwonego uwielbiam chabrowy, czerń, fiolety i róże (ale takie ciemne i nasycone).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry