• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wiolka ja tez teraz zapuszczam, ale to ze względu aby mi było wygodnie po porodzie bo zanim wpadne w rytm to nie bede miała czasu na ich ukladanie. a zawsze spędzałam 40 min. w łazience na same włosy. więc już podziekuję :happy2:

A u Igorka lubię dłuższe włosy ale kurcze jak widze rano jak wstanie taki chochoł i nic z tym nie idzie zrobić no to mnie trafia az mi go wstyd do przedszkola dawac. taki poszarpaniec.

reklama
Wiolka to tak jak mój m też nie każe mi włosów ścinać
Dzona no racja ja nie wierzę w zabobony ale moja mama i siostra często mówią że to za wcześnie że mogę jeszcze poronić itd trochę mi przykro że tak mi gadają

Dzoana-mój jest zwolennikiem włosów nawet jak balejaż robiłam potrafił zauważyć centymetr jak podciełam włosy:-D Marta-dobrze sie czujesz nic sie nie dzieje to po troszku możesz sobie kupować:-)

Obawiam się Marta, że jeśli poronisz (tfu tfu tfu) to na pewno nie z powodu ciuszków. Mój brat to od początku wpadł w szał zakupów przy pierworodnym, a jak się cieszył jak coś nowego kupił, od razu przybiegał do naszych Rodziców i pokazywał. Nie muszę mówić, że wszystko z maleństwem (no nie takim maleństwem, bo miał 56cm i 4450g) było super.
Wiola, to masz wyjątkowego faceta. Dla mojego M zawsze moje wlosy wyglądają tak samo (wyj. jak ściełam z takich do pasa do takich do ramion).

ja także od razu robiłam zakupy dla córeczki baaa myślałam że będzie chłopiec więc wszystko chłopięce kupiłam hihihihihi ani pół sukienki nie miałam :)

też mam długie włosy :) podcinam tylko i to u mojej przyjaciółki .. ona każe mi zamykać oczy jak tnie żebym nie płakała :P

Dzoana tak robiłam i mam ilość limfocytów w normie co prawda bliżej tej dolnej granicy ale w normie. Badanie moczu tez ok. chodzę chodze i posikuję ale mnie nie boli i nic nie szczypie. więc chyba to raczej ucisk.

Aniu, pamietasz, żeby podać mi numer konta na ten stanik? Szkoda, że mnie ne widziałyście jak ścinałam wtedy te włosy. Masakra, musiałam zamknąć oczy i ne patrzeć na moje pukle
Anaber, to na bank malec Ciebie uciska. Ból na zapalenie pęcherza jest charakterystyczny, no i białe ciałka by skoczyły tak jak OB (chyba tak to się nazywa)

Aniu, pamietasz, żeby podać mi numer konta na ten stanik? Szkoda, że mnie ne widziałyście jak ścinałam wtedy te włosy. Masakra, musiałam zamknąć oczy i ne patrzeć na moje pukle
Anaber, to na bank malec Ciebie uciska. Ból na zapalenie pęcherza jest charakterystyczny, no i białe ciałka by skoczyły tak jak OB (chyba tak to się nazywa)
czyli czarny chcesz tak ??
Napisz mi jeszcze raz jaki rozmiar ok ??? jutro zamówie i w środę podjadę do rodziców i wyślę ok ? napisz mi adres na pw :)

Dzoana-mój ma jakieś zboczenie do włosów i wszystko wypatrzy nieraz chciałam zrobić sobie krótką fryzurkę bo mam rzadkie włosy to afere mi robił o moje włosy ale teraz nie żałuje zwiąże w kucyk i mam spokój a po I trymestrze robie w końcu balejaż:-) ja też chyba zaczne coś powoli kupować nie moge przejść obojetnie koło sklepów z ciuchami dla bąbli:happy2:

reklama
Dzona też mi się tak wydaję. Ale moja siostra jest zazdrosna bo przy pierwszym dziecku jak tylko się dowiedzieli wszystkim powiedzieli i kupowali a mi daje takie wywody eh myśli że starsza to mądrzejsza hi hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry