• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzona no no ładny zakup ! Ja też kocham czerwony kolor w zeszłym roku kupiłam czerwony płaszczyk na wiosnę i czerwone balerinki ;-)
Anaber mały nie lubi się obcinać ? jak większość dzieci chyba

reklama
Dzoana buciki fajne
anaber nie zazdroszcze moja zaleznie od humorku czasem bez problemu da sie obciac a czasem powie nie i koniec nie mozna jej dotknac...
jutro postaram sie zrobic zdjecie brzuszka choc w porownaniu do brzuszka marty to mojego prawie nie widac.....

Marta Scoti kiedyś bez problemu siadal raz dwa i było po sprawie bajkę miał włączoną i ok, a teraz masakra pluje, wyje, ucieka z ta głową, trzyma uszy bo mu obetnę i bajka nic nie daje a to juz nie na moje nerwy oj nie, tatuś taki madry powiedział mi,ze nie mam podejścia teraz jak go ścinam to nastepnym razem sam pojdzie z nim do fryzjera i zobaczymy jego podejscie :happy:

reklama
Marta, a co Ci szkodzi. Przecież śpioszki się przydadzą. A przesądami się nie przejmuj. Ja to czasami teraz wchodzę do sklepów z niemowlęcymi ciuszkami, bo lubię
Anaber, jak tam Twój pęcherz? Dalej latasz do wc? Przy zapaleniu pęcherza to jest charakterystyczny ból przy siusianiu a często bóle brzucha, no i latanie co chwilę. A robiłaś w badaniach krwi ilość limfocytów?
Wiola, faceci lubią u kobiet długie włosy. Na fejsie mam na zdjęciu jakie kiedyś miałam włosy, na 4 roku studiów ścięłam. M był niepocieszony, a ja się chyba z pół roku zbierałam z pójściem do fryzjera.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry