• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj a jak się czujesz? nie martw się mój m ciągle gdzieś coś wpierdzieli a później afera i krzyczy ze to ja.
Aneczka Dachowa nie kojarzę a w którą stronę to jest ? Znalazłam na mapie to w stronę Kórnika tak?

Ostatnia edycja:
Anisiaj-nie dam rady sie diety trzymać bo jak mnie na coś ochota najdzie to język bym sobie przydeptała:-pmam nadzieje że mój żołądek to jakoś przetrwa zjadłam całego kebaba wegetariańskiego i do tego frytki masakra peknę chyba:zawstydzona/y:

marta rosna rosna hihi :) mnie sutki bola a maz jak dzis zobaczyl moje sutki to az sie zdziwil ze mam takie wielkie a ja tam roznicy nie widze haha
wiolka ja tez jak mam zachcianke to bym sie wsciekla jak nie zjem tego na co mam ochote hihi

Bobo sutki właśnie mam takie momenty że mega pieką normalnie masakra
Wiolka za mną chodzi szejk z MacDonalda ale poszliśmy po targach a y=tam kolejka na zewnątrz i mi się odechciało stać w tej zimnicy

Marta - czuję się dziwnie, ciągle mnie coś boli - pod sercem, pod żebrami. jak stara baba :)

męzulo zrobił pizzę, to tak odnośnie zdrowego żywienia i wrzucamy film. miłego wieczorku!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry