• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
kurde polozna nigdy nie mowi mi jakie mam wyniki a ja sie potem musze glowic i probowac rozczytac te bazgroly. Mysle ze te 5.1 to jednak nie hemoglobina tylko cos wpisala w zla rubryke bo mowila ze mam 'malutka anemie'. W ostatniej rubryce mam wpisane full blood count czyli morfologia krwi ostatnio bylo 13.1 teraz 10.6 czyli to musi byc ta hemoglobina raczej.

Bobo ty się nie wygłupiaj tylko wklejaj zdjęcia zakupów:))))

Scoti jak byś miała 5,1 hemoglobinę to by ci krew przetaczali u nas już przy 8 przetaczają:(Wiec to musi być to drugie

Kinga mam nadzieję ze Kubuś posłucha mamusi i się jutro urodzi:))

Anisiaj odpoczywaj kochana:))

dziewczynki w biedronce od 18. pazdziewnika bedzie reczniczek z kapturkiem w zestawie z myjka i malym reczniczkiem za 20zl oraz kocyk za 15zl:)
aga naprawde mam tego cala siate i nie dam rady zrobic fotek. moze jutro jak m pojdzie to na spokojnie rozloze wszystko:)

marta rozumiem cie doskonale bo plecy mi też dokuczają sąsiad mi przyprowadził tą młoda znowu ku...wa napisze sobie przedszkole na bramie i 20zł na godzine nie wiem czy ją chcial do 21 zostawić bo pyta sie mnie a gdzieś jedziecie to mówie ze jak A wróći z pracy(oczywiście ściemniałam ) a on acha to przyjde po nią jak A wróci łaskawca jeden pier....lony niech wogóle nie przychodzi po nią a matka jej też na wakacjach siedzi dzieciakiem sie nie przejmuje parodia co za ku..wa ludzie weź sie nie denerwuj człowieku jak jobla można znimi dostać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry