wiolka23
Fanka BB :)
Marta-wiesz co tak sobie rozmawiam z nim jak musze i tyle narazie a jak będzie dalej to sie okaże nie będę mu na sile swoich racji wciskała śpimy pod osobnymi koldrami rano mi włączył cetralne w domu bo stwierdził że jest zimno żebym sie bardziej przykryła nie wiem po co mnie budził gdybym zmarzła sama bym sobie włączyła wczoraj robił devolaje które później we mnie wciskał a Nastka mamo zjedz z nami jak normalni ludzie zjedzmy więc nie mialam wyjścia a zła byłam aż mi para uszami szła ale dziecku nie odmówie
Aniołkowa-oni nie piją wiesz taka pożądna niby rodzina
ona położna on jeździ po placach z jakimiś garniturami lubie tą ich wnuczke ale zmęczona jestem opieką nad dwoma dziewczynkami jeszcze jak sie kłóca tak jak teraz bo Lisa przebila Nastce balona pozatym rozumiem gdyby było tak że w jkeden dzień ona u nas a na drugi nastka znią u nich a oni ciągle ją do nas Bernadka bezczelna w sobote jak my z drzewem robiliśmy poprostu podeszła i za brame młoda wepchnęła ona na 20 minut do Nastki to ja jej mówie że przecież zajęta jestem i pilnować ich nie będę
Matuś to ty i Scoti na dniach myśle sie rozpakujecie:-) już listopadówka wcześnie coś sie rozpakowała 
Aniołkowa-oni nie piją wiesz taka pożądna niby rodzina
ona położna on jeździ po placach z jakimiś garniturami lubie tą ich wnuczke ale zmęczona jestem opieką nad dwoma dziewczynkami jeszcze jak sie kłóca tak jak teraz bo Lisa przebila Nastce balona pozatym rozumiem gdyby było tak że w jkeden dzień ona u nas a na drugi nastka znią u nich a oni ciągle ją do nas Bernadka bezczelna w sobote jak my z drzewem robiliśmy poprostu podeszła i za brame młoda wepchnęła ona na 20 minut do Nastki to ja jej mówie że przecież zajęta jestem i pilnować ich nie będę
Matuś to ty i Scoti na dniach myśle sie rozpakujecie:-) już listopadówka wcześnie coś sie rozpakowała 
ja jak sobie pomyśle że jeszcze pare tyg mi zostało to troszke sie stresuje ale będzie taki listopadowy dzień w którym pojade rano do szpitala a po południu będę już z małą leżała:-)ciekawa jestem okropnie jak wygląda czy będzie do Nastki podobna
a dopiero byłyśmy na początku ciązy kiedy to tak szybko zleciało
to najwazniejsze. Ale na następny spacer rękawiczki trza już włożyć do torby ;-)
i taki komplecik