• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj no wlasnie nie wiem albo czerwień albo ten ciemny roż ;-) jaka to byla dieta co mi dziś proponowalaś?? Marta miała na 19 :)

Gosiulek ja tez oglądalam wczoraj aż serducho mi biło , ale widoki piękne prawda ??

Bobo jaki kolor łóżeczka??

reklama
witajcie

ciężki dzień mieliśmy ... Igor marudził jak cholera.. nie wiem co mu się stało, nawet na spacerze nie chciał spać:-(
i przyszłam do WAS dopiero teraz :)

anaber łądna kurteczka ja bym wzięła czerwoną czapę i szalik
bobo widzę że szaleństwo zakupowe - śliczne łóżeczko- dostaliśmy tej firmy co kupiłaś łóżeczko - fotelik do karmienia - identyczne kolory z żyrafą - jest super!!!! tylko na razie pod łóżkiem schowany :-)
marta pisz bo się denerwuję - anaber Ci już wszystko napisała więc ja nie dubluję
sunko kochana wyobraź sobie że cały weekend szukałam jej ćwiczeń !!!!!!!!!dziękuję !!!!!!!!!!!
anisiaj czy Nucia też lubi tuńczyka.. normalnie szok, mam mokre spodnie - tak jej ślinka cieknie... hahahahahahahaha - a zjadłam wstrętna puszkę i jej nie dałam - hehehehe :-D

JESTEM NO WIĘC TAK :

na poród się nie szykuje w najbliższym czasie :no: wszystko zamknięte, szyjka minimalnie skrócona. Mały nawet jeszcze nie zszedł tak nisko do kanału. Następna wizyta 29 jak nie urodzę do 2 listopada to na wywołanie. Oli ma 3300 i ani mu się śni wychodzić. NA spuchnięte palce mam brać magnez nadal

bobo wózek kupowałam 4 czerwca a odbierałam około 18 ... po 2 tygodniach,
czyli 9 dni przed porodem ...
zamówić trzeba wcześniej - ja proponuje zamówić miesiąc przed datą porodu ...

marta nie martw się- ja też tak miałam ... a potem w ciągu kilku dni .... wszystko się zmieniło :))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry