A
anaber
Gość
dobra zmykam sie ogarnąć i na spacerek 
Anisiaj zrobilaś mi smaka na Brownie
Anisiaj zrobilaś mi smaka na Brownie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

marta trzymam mocno &&&&&&&& za twoją laktacje jak coś leci są szanse ze sie ruszy coś mi po cc laktacja sie ostro rozkręcila w 3 dobie chyba ale tak że sie ze mnie lało nie mialam malej przy sobie więc odciągalam pokarm i zawozilam do szpitala ale te durne pięlęgniarki karmily inne dzieci moim pokarmem
później byl stres przed jej operacjami i zaczął zanikać a ja zamiast na karmieniu skupilam sie na opiece nad nią pozatym ona cycka ciągnąć nie chciala przywyczaila sie że z butli samo lecialo
ldatego teraz bardzo chce karmić mam nadzieje że sie uda Anaber ja wejde na fb i klikne jak obiad zrobie a wysłalaś mi ? milego spacerku kochane z bębelkami współczuje wam placzu maluchów u nas nastka rzadko płakała więc nie wiem jak to jest do tej pory bardzo rzadko kiedy można ją placzącą zobaczyć