• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo śpij póki jest okazja ja też śpie póki moge :-) Anisiaj jestem pewna że gdyby któregoś dnia nucia przypadkowo wdala sie z bieg za tą mała paskudą to na wiecej razy już by sie do niej nie rzucała a ze masz mądrego psa i gryzoni nie jada to by ją porządnie wystraszyla :happy: u nas sąsiad mial kota który cały czas łazil po naszym samochodzie deptal łapami po szybie masce wróćiliśmy z myjni auto zostawiamy za bramą bo nie chce nam sie specjalnie otwierać za każdym razem bramy a ten skurwiel nonstop po nim chodzil nasza sunia nie lubi kotów i raz mi uciekla a ten kot gdzieś niedaleko buszował jak za nim podarla to dowolać sie na nią nie mogliśmy wygonila kota pieron wie gdzie bo sasiad go sam później szukal ale od tego czasu już nie deptał nam po samochodzie bo bal sie suni naszej Bobo skurcze to tak jak na @ jak sie pojawiają w róznych odstępach czasu przez dłuższy okres czasu to mogą być skurcze porodowe ja mam często skurcze ale te przepowiadające

Ostatnia edycja:
wiolka niestety nasza nucia jest bardzo lękowa, a ta mała już kilka razy pogryzła i nucia się jej boi :( a właściciele mają w dupie, bez kagańca, gryzie inne psy, fakt, że mała, ale jakby to był nasz pies, to byłaby afera.

anaberku, bo wtedy się Julka zaczyna na tvnie ;) zjadaj za te dzieci i nie marudź, dieta od jutra ;)

Bobo pewnie nie chociaż prosze Boga zeby z Julity był taki śpioch jak z Nastuli musiala tylko dostać co równe 2 godz butle mieć sucho i spala jak susel:-) ale jak sie z jedzeniem spóźniliśmy to już byla ostra awantura więc mialam nastawione w tel pobudki co 2 godz żeby jej jedzenie przygotować zanim sie wybudzi Anisiaj to faktycznie mała zaraz często psy male są okropnie dożarte nasza sunia malutka nie jest ale jak zacznie szczekać to czasem ją ochote udusić a jak ktoś za brame wchodzi to ucieka gdzie piepsz rośnie taka bohaterka,ale kocha dzieci jak do nas ktoś z dzieckiem przychodzi to z domu musze ją na sile wyganiać bo sie zapiera a za dzieckiem łazi krok w krok mam nadzieje ze szybko zaakceptuje Julite w domu. Scoti a jak tam u ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie zaraz m wpada na szybki obiad i leci do poradni. a ja będę ogląda julkę, a potem meczyk :)

bobo - oj tak, ja też cierpię jak widzę sprzątanie mojego m, ale z drugiej strony on teraz robi niemal wszystko, więc nie mam serca go krytykowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry