• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry :))

Witam sie i zmykam bo moje dziecko ma strasznie dużo lekcji do odrobienia

Martuś ja dzis stanęłam na wadze i też mam 10 kilo mniej:)) To juz jestem 3 kilo do tyłu z wagi z przed ciąży bo w ciąży przytyłam 7:))))

Anisiaj mój m też dużo robi ale nie po mojemu , ale też nie mam serca go krytykować

Bobo biegunka oznacza czyszczenie się organizmu przed porodem:))

Justi &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Uciekam kochane miłego dnia:)))

reklama
Przynajmniej wasi m sprzątają bo mój to może gotować robić wszystko inne ale nie sprzątać nie umie chlopak i zdrowiej dla mnie że tego nie robi :-D moja mama będzie tu od środy przyszłej więc ją poprosze o ogarnięcie domu i tak mam manie poprawiania po kimś bo ja musze mieć wysprzątane po swojemu ale lepiej napewno to zrobi niż A jutro przywozimy łóżeczko nie wiem czy zakladać już pościel czy w przyszlym tyg dopiero?:sorry: moskitiere to załoze dopiero jak wróce ze szpitala bo nie chce żeby mi kurzu nagromadzila a znająć życie Nastka będzie lóżeczko z lalką testować więc moglaby ją łapkami ubrudzić ale będe za tym moim dzieckiem tęsknić jesteśmy umówione na telefon w czwartek po poludniu:-) ma zadzwonić po przedeszkolu opowiedzieć mi jak bylo i zapytać o siostre:happy:

dziewczynki ja mojego tez nie krytykuje ale jak widze jego sprzatanie to wole siedziec cicho hehe:) teraz jest w pracy wiec moglam po swojemu posprzatac. jedyne czego nie umylam w lazience to kaloryfer na scianie bo musialabym sie wdrapywac a nie chce ryzykowac upadku. zostal mi pokoj i kuchnia do ogarniecia jeszcze.

bobo ciesz sie ze mieszkasz w kawalerce ;-) moj m pysznie gotuje ale sprzata hmm tak jak Wasi a pralki to wogole nie dotyka bo jak kiedys wstawil pranie to zdziwienie moje bylo ogromne jak wyjelam je z pralki bo wszystko bylo szaro bure hehe

bobo smacznego ;) wiem w PL sa strasznie drogie mieszkania do wynajecia. Ja kiedys wynajmowalam domek w ktorym mieszkam potem dogadalismy sie z gosciem i go kupilismy ale za wynajem domku z ogrodkiem, piwnica, 2 sypialnie, kuchnia i salon placilam 500e a kolezanka w Gdansku wynajmowala kawalerke za 1500 zl plus oplaty wiec ceny w PL to jakis kosmos

aniolkowa straszne sa ceny mieszkan :( my za wynajem placimy 1300 plus kablowka i prad dodatkowo. no i garaz 300zl ale to juz na szczescie mama nam pomaga. cala jedna wyplata na oplaty. a mamy tylko jedna wyplate bo tylko m pracuje wiec musimy sobie jakos radzic na szczescie m jest ogarniety i lapie te montaze i zawsze jakies pieniazki dodatkowe sa:)

reklama
a bietka prosiła żeby tyle nie produkować i co ??????? :baffled:

anaber kup mi też stopery , ja nie wiem Igor jest coraz marudniejszy, nawet na spacerach nie chce spać już tak jak kiedyś :crazy: mata nie , bujaczek, nie - na rękach tylko

anisiaj piękny suwaczek :) uwielbiam takie sytuacje z psami, ja mam moją na smyczy a podlatuje york i ją np. podgryza, wyobraź sobie ile ja tak miałam w 9 m-cu - zero współczucia- moja waży 36 kg:eek:

justi - gratulacje i &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poniedziałek

aniołkowa no to &&&&&&&&&&&&& za 17.11

dołączam się do wspólnego oglądania Julii i zapraszam na sok ze świeżych owoców - do brownie w sam raz :-)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    4,6 KB · Wyświetleń: 28

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry