• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka produkcja sama sie jakos tak potoczyla hihi oj napilabym sie soku ze swiezych pomaranczy, jutro sobie kupie;-) a ja nie obejrze Julki bo zapomnialam zaplacic za polsat i mi wylaczyli sygnal:zawstydzona/y: przelalam kase ale nie wiem czy dotrze do nich do weekendu jak nie to jestem martwa m mnie udusi hehe

reklama
Aniołkowa-niestety w szpitalu w którym ide rodzić nie wolno wpuszczać małych dzieci bo takie dzieciaki najczęściej przenoszą jakieś przeziębienia od 14 rż wpuszczają a odwiedzających normalnie wpuszczają na sale jak po cesarce będzie wszystko ok to zawiozą mnie na zwyklą sale do A i malej a jagbym wymagała opieki pielęgniarek i odpoczynku to zawożą do separatki gdzie jest tylko pielęgniarka i kobieta po cc na takiej sali leżałam po cesarce z nastką jak mnie z narkozy wybudzali ale wtedy wyjątkowo pozwolili A do mnie wejść na 20 minut a leżałam tam od 5 rano do 15

Ten Janek to idiota jakich malo. Czytalam opisy kolejnych 10 odcinkow i dalej beda takie flaki z olejem, a ten idiota dalej bedzie wierzyl Moniczce. Tylko Kasia zaskoczy czyms nowym, a tak to nuuuuudaaaa.

Bietka zrobie sobie soczek na mecz :) salatka gotowa?:) mam ostatni kawalek brownie, kto wpada?:)

Ok, ostatni kawalek wedruje do bobo. Dla,zdesperowanych zostana okruszki ;)

Bietka, a najlepsze jest to,ze jakbys Ty spuscila psa, to bylaby awantura. Ja raz powiedzialam jednej babie z yorkiem,ze jak go nie zabierze, to zdejme Nuci kaganiec i ja spuszcze,zeby miala rowne szanse. Ale sie wtedy nagadala :)

6mamo ciasto czekoladowe, przepyszne :)

reklama
anisiaj doskonale Cię rozumiem - ja też już usłyszłam wiele od idiotek po esesmańskiego psa- a takie "babcie" są niereformowalne, idą z ratlerkiem drze się to małe, wkurza mnie i mojego psa a ona ledwo chodzi - ale krzyczeć to potrafi tak, że hej.........

6 mamo - ciasto czekoladowe

mój m potrafi zagotować wodę na herbatę - został skrzywdzony przez swoją matkę, ciocię i babcię ( na zmianę go wychowywały) i nie robił w domu NIC !!!
staram się go "wychować" pod tym względem ale jest okropnym leniem nie przyzwyczajonym do tego, że w domu sa jakieś obowiązki

kochane a może obejrzymy meczyk przy czymś takim - mniam :)

Załączniki

• 150261_10151081147675870_24538352_n.jpg
    150261_10151081147675870_24538352_n.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry