• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi no prosze to mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&7 i będzie dobrze informuj nas Anaber kliknęłam ci:happy: Anisiaj moglaś powiedzieć durnej sąsiadce ze ty nuci trzymać nie musisz puścisz ja i zeżre na raz tą świnke morską:-D bylby wtedy spokój Aniolkowa dobrze ze zagladasz bo nam sie coś ostatnio opuszczasz:-) Marka widocznie u każdej z nas z tym pokarmem jest inaczej i nie ma jakiegoś współnego mianownika który by dał odpowiedz kazdej z nas :sorry:a co u ciebie kiedy zaczynacie starania?

wiolka, uwierz mi, kiedys nadejdzie dzien, ze ja spuszcze, bo mnie ta swinka wkurza :)

aniolkowa - albo za Zosie ;)

u mnie dzisiaj gołąbki mamy mrauuuuuu

mój m wrzucił przed pracą pranie, właśnie wieszam, a ta wszystko zafarbowane na żołto. wrzucił białe prześcieradła i poszewki z jedną żółtą :/

anisiaj bedzie Franulek ale niech tam zjem druga czastke za Zosienke ;)

​bobo z dostawa do domu

c3_pogodzmy_sie_z_brukselka.jpg

Anisiaj tak to jest jak chłop pranie robi.

Bobo Wiolka dzieki ;-)

Kupilam produkty do Browni :p ale narazie nie wiem czy zrobie.

ja jestem na spacerku i pisze z tel. wiec moga byc błedy. sorki :-)

Bobo tak bol jak na @ tylko mocniejszy i coraz mocniejszy.

reklama
anaber- ja myślę, że on to specjalnie zrobił, żeby więcej prania nie robic ;) rób brownie, zaparzymy sobie herbatę o 17.25 i zjemy wirtualnie razem ;) za Igorka, Borysa, Zosię/Franka i wszystkie tutejsze obecne i przyszłe dzieci ;)

aniołkowa - yhm, czyli sobota? o 9 mam gina, ale będę czekac na dobre wieści :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry