• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj moze cos zjadla czego nie przetrawila jakis drob moze?? albo moze cos jej zaszwankowalo:( moj pies kiedys nawet nie wiem gdzie chyba na podworku dorwal jakis kawalek kosci zjadl i ledwo mi przezyl zastrszyki itd. a biedny tak lezal mi na rekach ani lapki nie mial sily podniesc a to wszystko przez kosc gdzies tam w jelicie cos sie stalo i .... ale wyszedl z tego i trzymam kciuki za nucie &&&

jak wiesz ja akurat jestem po dwoch cc i akurat nie moge narzekac bo doszlam do siebie teraz po drugiej szybciej niz po pierwszej no i z waga tez nie mam problemu , bo chodza mity ze po cc ciezko jest zrzucic kilkogramy , sn jest dobre z powodu takiego iz jakbys chciala kolejne dzieciatko to musisz minimum czekac 6 miesiecy a po sn szybciej mozna zachodzic:)

Dziewczyny, na chwile poszłam uformować bułki, a Wy tyle naskorbałyście:-D
Marka, u mnie tak się @ rozkręca:-(
Suonko &&&&&&&&&&&&&&& za wyniki
Anisiaj, oby to nie było nic poważnego. Może rzeczywiście coś zjadła i jej zaszkodziło:-( Daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała
Wiola, ja to generalnie jestem zdrowa jak koń, ale raz albo dwa mam właśnie takie przeziębienie, ale najgorszy zawsze jest drugi dzień, pewnie jutro będę się już lepiej czuła:tak: Do tego doszła @, więc pewnie jeszcze bardziej mnie osłabiła
Aniołkowa, jeszcze nic nie jest przesądzone, ja trzymam za Ciebie kciukasy
Anaber, a może zostawisz na jutro dla pewnej jednej kobitki co wstaje o 4 rano i musi iść wcześnie wstać?;-)

reklama
anisiaj mam nadzieje że Nuci nic nie jest

marka
ja nie miałam tak, brudzenia na brązowo tylko miałm przy tabletkach anty

dzoanka witaj w klubie ja też: @ i przeziębienie:-(

kochane dopada mnie jakieś choróbsko - idę się położyć... jestem jakby naćpana.... wzystko robię w zwolnionym tempie .... dobrze że jutro m w domu, a ja mam ten manicure i pedicure:baffled: no cóż jakoś to będzie...

dobranoc Wam - słodkich snów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry