• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo, panikujesz kochana. Byłaś nastawiona na cc, bo mała się nie przekręcała, a tu sn. Też bym panikowała. Ale tak jak dziewczyny piszą, nie przekonuj lekarki tylko szczerze jej powiedz co i jak. Lepiej to wyjdzie.
Marka, ja tak nigdy nie miałam. WIęc niestety nie pomogę. A po 2 latach kolejne dziecko- dziękuję, postoję:-)

reklama
wiecie ja to troszke sie zleklam bo tak mialam podobnie jak z Michalkiem zaszlam:/ tak w ogole sluchajcie bo prosze was o CHYBA ostatnia opinie na ten temat ... wiec tak ciecie mialam w lipcu 13 i tak pomyslalam ze moze teraz po @@ juz zaczac chyli bylby grudzien co o tym myslicie ?? kuzde wiem ze jestem po dwoch cc ale mnie juz poprostu roznosi jeszcze dzis sie dowiedzialam ze moja kumpela jest w 9 tygodniu to az mi sie ryczec zachcialo:( prosze was o opinie

Bietka, ja Ciebie rozumiem. Idź się położyć, obyś jutro lepiej się poczuła
Marka, a co lekarz powiedział?
Bobo, pamiętaj, że najważniejsze jest to co jest lepsze dla dziecka. Marta też się bała porodu sn, a świetnie sobie poradziła, ale jeśli się boisz, że nie dasz sobie rady z oddychaniem to powiedz to lekarce

Anaber ja czekam na brownie !!!!!!

anisiaj pamietasz o przepisie dla mnie od m ;)

bobo ​powiedz jej szczerze czego sie boisz i ewentualnie ze bylabys spokojniejsza jakby Ci dala skierowanie czy jak to sie tam nazywa na cc , szczerosc czasami przynosi najlepsze efekty

dzoana lekarz ostatnio powiedzial ze macica w ciagu trzech miesiecy sie zabliznia i jest juz elastyczna , ale zanim sobie mnie przypomnial krzyknol 2 lata albo rok (czyli ksiazka)a pozniej byla gadka o Michalku to przypomnial sobie o mnie i powiedzial zebym najpierw poszla do kardiologa niech sie okresla czy jest w koncu ten przeciek czy nie bo jeden mowil ze jest niewielki drugi ze sie zamknol:/ no i tyle w sumie nic konkretnego , no i ze blizna jest ok :/ przepisal tylko masc zeby zeby smarowac sobie ale nie ze jest cos nie tak tylko profilaktycznie... swoja rozmowa nie dal do zrozumienia ze nie ... tylko ten kardiolog... (a jak bylam po 20 dniach od porodu powiedzial 6 miesiecy :/ i dwoch innych lekarzy tez ze 6 miesiecy i kazdy zawsze mowil mi tekst " w pani przypadku te 6 miesiecy "...

bietka Tobie tez zdrowka kochana zycze ;)

marka nie wiem co Ci poradzic to wszystko zalezy od gina czy pozwoli czy nie, dwie cc za Toba wiec musisz podjac wlasciwa decyzje, ja sie naczytalam ze jak za wczesnie to moze macica peknac i co wtedy ? w grudniu nie bedzie nawet 6 miesiecy wiem ze moze odrazu nie uda Wam sie ale co bedzie jak sie uda czy to bedzie bezpieczne dla maluszka ?? umow sie z ginem i porozmawiaj z nim jesli jest dobrym fachowcem to wszystko klarownie Ci wytlumaczy. Moj gin jest wspanialym czlowiekiem i fachowcem nawet w ubieglym tygodniu do mnie dzwonil czy juz jestem ciezarna , fajny z niego facet..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry