reklama

Nasze sprawy...

Bobo u nas na mleku butelkowym Kuba robił ok raz na 3 dni, ale miał wtedy ok 3,5 mca jak zaczęliśmy pierwsze butle podawać. Jak był taki jak Julka to codziennie robił
Marta niestety nie ma reguły co do leżenia. Nie masz od kogo pożyczyć na kilka dni żeby sprawdzić? Nasz leżaczek nie przeżył, bo był po 3 dziecku chyba i większe dzieci chciały na nim leżeć. I padła płoza.
My mieliśmy dokładnie taki lezaczek bujaczek fisher price (2869364798) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
bo moja wczoraj nie robila ale za to dzis jak walnela to rozek jej musze prac hhehe i juz sie martwilam ze nie robila mi codziennie. kurde jakas mala wysypke dostala na buzce :( zmienilam jej mleko ale to juz dwa dni temu. mialam bebilon dla alergikow bo facet w aptece sie nie znal i sprzedal takie m i teraz kupilismy jej juz normalne. no ale jakby miala na nie uczulenie to chyba juz wczesniej by cos wyszlo?

Bobo brzuszek by ją bolał. A wysypka to mogą być np. potówki
Marta szwagierki synek w takim leżaczku spał do 8mca, też miał kolki i pewnego dnia sąsiedzi się zlitowali bo tak się darł i podrzucili im ten leżaczek:) i stąd go i my mieliśmy. Ja obiema rękami się pod leżaczkiem podpisuję, ale każde dziecko jest inne. I jak nie jesteś przekonana że to będzie dobry zakup to spróbuj pożyczyć od kogoś.

Juusti a powiem,Ci ze ten zenon jest zajeb..............isty doś ze sprzata to wieczorem masował stopy a rano zrobil kawe do łóżka :) mój Ci on mój :-p:-D

Bietka wiesz wyrodna matka jestem dwa dni z domu nie wychodzialm bo koło było rozwalone i nie kupiłam jeszcze ale dzis ide na spacer z chlopakami do wejde do tesco :)

marchewki nie mam we wosach bo mój Borys dość ładnie je i nie pluje;-) a jak już nie chce to poprostu płacze. Może on jakis inny nie iwem :rofl2:

Marta zrobisz jak uwazasz :) mi bujaczek bardzo pomaga tera go zapinam dma mu trzy gryzaki i 30-40 min potrafi wysiedzieć, zawsze to coś kilka razy dziennie. Mata odpada u nas polezy 5 min i juz wyje za to na kocyku lubi i najlepij jak ma sciagniete rajstopki :) Ja osobiście bym Ci poleciła ten co justi wstawila link na dłużej Ci wystrczy i widac ze jest w super stanie a 70 zl nie majątek jak coś spokojnie sprzedasz go za taką cene i nie stracisz.

My teraz jak uzywamy lezaczka do Boryska to juz nie raz zobaczylam jak Igor sie wpasuje do niego :-D wielkościa nie pasuje ale kilogramowo tak bo waży 17kg :) , ten co wstawiłas to musisz pamietac ze szybko bedziesz musiała wymienić bo to się ugina i jest do 9kg. A mo BOrys już waży ponad 7 kg.. Te do 18 kg sa lepsze ale to tylko moje zdanie. Teraz zakąłdam mu ten pałąk z zabawkami i szaleje równo jak kopie to caly sie buja.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta ja w miom lezaczku podkładałam koc aby wyrównac, spokojnie do 2m-cy jak Borys się jeszcze tak nie wiercił, i jak zasypiał do rozkładałam tą dolną płoże i był na leżąco, ja tez sie podpisuję dwoama rękoma :)

c_big1899363.jpg

sa dwa poziomy oparcia na leżaco i bardziej siedzaco. Dobra cena naprawde tego co justi wstawiła. i widac ze w dobrym stanie chetnie sama bym go kupiła bo mój taki zdezelowany juz ze szok, czwórka dzieci sie w nim wybujała a Borys piąty :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry