reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się i ja:))

Nie wyspałam się wszystko mnie boli a jescze Kuba jak się obudził o 3 to zasnoł o 5 jak nigdy:(

Marta ja ci współczuję ale musisz jak najszybciej oduczyć Olisia wiszenia na rekach, bo będzie ci coraz gorzej, nie mówiąc co będzie jak pójdziesz do pracy a wracasz za jakieś pół roku o ile dobrze kojarze a mały nawet u m nie chce być. Przepraszam ale takie jest moje zdanie.

Bobo super leżaczek:))

kurcze Kuba marudzi:crazy:

Dzień dobry witam sie i uciekam bo musze isć do sklepu wymienić sukienke i na zakupy a wcześniej chce w kominku rozpalić Bietka zapraszam na szarlotke:tak: Justi-da rade w końcu jets tatą a ja pójde na zakupy i troszke odetchne i przedewszystkim wyjde sama bez pośpiechu będę mogła wszystko obejrzeć i przymierzyć :-) Marta mysle ze lezaczek sie sprawdzi bo dzieli lubią wszystko widzieć a on jest coraz starszy to zabawkami będzie sie bawil ja Julicie w styczniu kupie leżaczek ale od kogoś chyba bo nowy nie bardzo mi sie opłaca dla jednego dziecka:sorry2:a później za taka cene i tak bym go nie sprzedała uciekam milego dnia :-)

marta dziewczynki mają rację - pojedź i go posadź.. z drugiej strony jesli teraz nie będzie chciał to przyzwyczai się i za 2-3 tyg, może miesiąc już będzie chciał, w każdym razie nie jest to bez sensowny zakup. Mój jest do 18 kg i potem to normalne krzesełko... a jak będziesz Oliego karmić łyżeczką po 5 -mcu ??? nie na rękach... właśnie na bujaczku. więc zakup jak najbardziej trafiony... jeśli nawet teraz nie zdziała cudów na małego terrorystę to za chwilkę będzie niezastąpiony.

bobo
fisher price ma atesty od 1 dni zycia bobasa, ja wkładałam później, ale anbaer miała fajny sposób z kocem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry