Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marta, tak właśnie mi się wydawało. Oby ją szybko pogoniła, żeby jej nie nawiedzała tak jak Ciebie Anisiaj, to niedobrze, bo bym go wypożyczyła do pójścia na pocztę po przesyłkę. Kupiłam ulubione Haribo mojego brata, dostępne tylko przez allegro
Dżoana, zburzyłaś mój świat!!!! Właśnie sobie przypomniałam, że miałam dac m moje zwolnienia i list do 6mamy, żeby wyslał obok siebie na poczcie, bo u nas kolejki i zapomniałam!!! Będę musiała go prosić, żeby tutaj poszedł, ale się nagadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bo tu są kolejki aż na dwór. Poszłabym, ale mnie przeziębienie rozkłada, no co za pech
dzoana nie lubię tych czarnych - łeeeeeeeeeee odrzuca mnie od razu marta jak tam ??? a może np. póki nie masz leżaczka... rozłożysz koce na podłodze... weźmiesz grzechotki i będziesz się z nim bawiła? da radę ??? Igi lubił jak go kołysałam nad podłogą .. a potem kładłam, raz n a jdenym boczku raz na drugim, do tej pory nazywam tę zabawę "turli turli".