reklama

Nasze sprawy...

Bietka juz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
images

reklama
no już po, już chyba nie żyjemy ;)

Martuś, a czemu sama tam nie zadzwonisz? Ja Ci powiem, że jak tak proszę o coś mojego m, to on mi czasem odmawia, tak jakby to on rozdawał karty. Tak samo teraz - dostałam kasę z projektu, 2 tys i ostentacyjnie założyłam subkonto "na wózek" - odnośnie naszej rozmowy. Gdybym go o to poprosiła, to byłaby rozmowa o wózku, a konto pewnie by nie powstało, albo byłoby "na ubezpieczenie samochodu" ;)

Dżoana, zburzyłaś mój świat!!!! Właśnie sobie przypomniałam, że miałam dac m moje zwolnienia i list do 6mamy, żeby wyslał obok siebie na poczcie, bo u nas kolejki i zapomniałam!!! Będę musiała go prosić, żeby tutaj poszedł, ale się nagadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bo tu są kolejki aż na dwór. Poszłabym, ale mnie przeziębienie rozkłada, no co za pech :(
I'm Sorry - Greetings - ICQ.com
lubie żelki :-):-):-):-)
Ja również, ale tylko Haribo, a najlepiej jak są bardzo kwaśne
dzoana nie lubię tych czarnych - łeeeeeeeeeee odrzuca mnie od razu :baffled:
marta jak tam ??? a może np. póki nie masz leżaczka... rozłożysz koce na podłodze... weźmiesz grzechotki i będziesz się z nim bawiła? da radę ??? Igi lubił jak go kołysałam nad podłogą .. a potem kładłam, raz n a jdenym boczku raz na drugim, do tej pory nazywam tę zabawę "turli turli".
Ja też ich nie lubię, najlepsze, że nikt ich nie lubi, za wyjątkiem mojego brata:baffled:
za 2 min koniec świata :) 12:12
Nie ma tak łatwo, na discovery było powiedziane, że koniec świata ma być o 21 grudnia północy. Więc jeszcze trochę pożyjemy:-p

Anisiaj ja zadzwonić nie mogę bo skończyła mi się ważność konta muszę doładować i iśc do sklepu ale to jak pójde z małym na razie się nie ruszam bo czekam na listonosza z tą moją sukienką.

A swoją drogą mam ogromnego stracha że w nią nie wejdę

Marta dobrze anisiaj mowi, sama zadzwon dowiedz sie. i sie go nie pytaj bez przesady. kurcze Ty jestes z dzieckiem caky dzien w domu. Zostaw m na kilka godzin to zobaczy co to znaczy nosic takiego malego klocka. kurcze tak egoistycznie ten Twoj m podchodzi naprawde. moj by tylko tak powiedzial ze to zbedny zakup. nie pierz mu nie gotuj jak nie bedzie mial co na tylek zalozyc to mu powiesz ze sie dzieckiem zajmowalas.

to ja o polnocy bede sie bzykac z m moze podczas konca swiata bede miala orgazm :-D haha

anisiaj rozczulasz sie nad soba :-D:-D:-D hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry