A
anaber
Gość
Bietka juz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I'm Sorry - Greetings - ICQ.comDżoana, zburzyłaś mój świat!!!! Właśnie sobie przypomniałam, że miałam dac m moje zwolnienia i list do 6mamy, żeby wyslał obok siebie na poczcie, bo u nas kolejki i zapomniałam!!! Będę musiała go prosić, żeby tutaj poszedł, ale się nagadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bo tu są kolejki aż na dwór. Poszłabym, ale mnie przeziębienie rozkłada, no co za pech![]()
Ja również, ale tylko Haribo, a najlepiej jak są bardzo kwaśnelubie żelki :-):-):-):-)
Ja też ich nie lubię, najlepsze, że nikt ich nie lubi, za wyjątkiem mojego bratadzoana nie lubię tych czarnych - łeeeeeeeeeee odrzuca mnie od razu
marta jak tam ??? a może np. póki nie masz leżaczka... rozłożysz koce na podłodze... weźmiesz grzechotki i będziesz się z nim bawiła? da radę ??? Igi lubił jak go kołysałam nad podłogą .. a potem kładłam, raz n a jdenym boczku raz na drugim, do tej pory nazywam tę zabawę "turli turli".

Nie ma tak łatwo, na discovery było powiedziane, że koniec świata ma być o 21 grudnia północy. Więc jeszcze trochę pożyjemyza 2 min koniec świata12:12

haha

hahaha