reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!!
Anisiaj ja cię nie olewam,moja bidulko,choruszko jedna.Zaraz przyjadę,utulę,herbatki z cytrynką zaparzę,może stópki wymasuję,a jak będziesz chciała to dokończę pierniczki,brownie upiekę i połowę zeżrę za F lub Z!!!

A tak poza tym po wczorajszej kontroli pediatrycznej dzieciaki bardziej chore,będziemy wzywać prywatnie naszą panią doktor.
No i m mnie zaskoczył,bo powiedział,że ma dla mnie prezent pod choinkę i skubany nie chce powiedzieć co to jest.Kurczę a ja dla m nic nie mam.

Anisiaj Ty uwazaj bo ja sobie dorobilam pilota do tego Zenka. i wiem co robi ;-) dostal smieci na odchodne i mial isc do Ciebie. ale widzialam ze smieci zapomnial wyrzucic i pewnie Ci je przyniesie :-)

anaber, przeinstalowałam mu system, Twój stary pilot już nie działa. Sprawdź drzwi wejściowe, bo mówi, że namalował Ci obrazek tym, co znalazł w Twoim worku na śmieci :P

6mamo, Ty jedna kochana moja :**** a obiadek zrobisz?:)

Oj Bobo taniec erotyczny chyba nie wyjdzie,choć pomysł znakomity!!!W moim wykonaniu wyglądałoby to tak jak słoń w składzie porcelany:zawstydzona/y::tak:

Anisiaj zrobię i obiadek!!!

Dziewczynki uważajcie na te pierońskie piloty,bo Zenuś się zbuntuje i jeszcze wam niezły numer wywinie.

Ostatnia edycja:
Coś czuję, że ten Zenon przez tą zabawę pilotami lekko się już przegrzał i grozi przeciążeniem systemu. Ja się może udam na bezpieczną odległość, na przykład na pocztę. Jakby co odstraszę go lukrecjowym Haribo

reklama
Zenon pojechał na wczasy, regeneruje się chłopak.

Tymczasem mam nowy model - drogie Panie, oto Witold!:) model wielofunkcyjny, dobry do pracy, do łóżka i na kolację u babci, polecam :)
9857354700000f094f0356a3

Pracuj%C3%84%E2%80%A6c[1].gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry