reklama

Nasze sprawy...

reklama
O rety przegapiłam koniec świata:(
Nerwa złapałam właśnie. Przyszłą babcia i coś mi gada, ja jej odpowiadam a ta do mnie że taka zła dzisiaj jestem. Nosz kurde, ja całkiem normalnie odpowiadałam, zero złości. Rozpierdzielają mnie takie zarzuty.

Anisiaj, moja kochana, droga, ulubiona, cukiereczku, kotenieńku, nie zmianiaj wątku, użycz Zenia jeszcze:
) Ja cię nie olewam:-)

Ja też nienawidzę prosić się kogokolwiek, i sama załatwiam to co mogę. Anisiaj bardzo dobry pomysł z subkontem.

judo-walka.gif

nie będzie walki, bo to ja mam pilota do Zenona, zaraz włącze przycisk "niszczenie" i Zenon nasika na deskę u anaber, wyciśnie pryszcze na świeżo umyte lustra, oblepi palcami szyby i porozrzuca skarpety po domu!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale wam wesoło my wrócilysmy sukienka wymieniona my o 12.12 byłysmy w sklepie i stwierdzilysmy jak umierac to chociaz na zakupach z usmiechem na twarzy:-Dkupilam dzianinowa tunike udało mi sie:-) Dzoanko ja tez mam ostatnio lenia a tu tyle roboty przed swietami jeszcze:szok: Marta napewno sie zmiescisz:tak: Anisiaj to rób goraca herbatkie i pod kocykiem sie grzej:tak: Bietka wychodzicie na spacerki:sorry2: Evel witaj:happy2:

reklama
poprasowalam polozna byla mala mi obudzila ale znow mi usnela wiec mam chwile na bb :)
ja w swieta nie wiem w co sie ubiore :(((((( nie mam nic w co sie zmieszcze :( masakra
evel dzien dobry :)
co do konca swiata to chyba bedziemy zyc bo w australii jest inna godzina i oni jeszcze tam zyja :))))):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry