• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo a po co profilaktycznie jak nie ma wzdec, po co chcesz ja faszerwac. bez sensu ale to moje zdanie. profilaktycznie mozna dawac vit. c alle nie lek na wzdecia. tymbardziej ze nie ma nawet dwoch tygodni

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie po sniadanku waga chyba pomalu rusza bo dzisiaj 300g mniej. Na sniadanie wcinam owsianke na wodzie z 3 bialkami jaj, na obiad grillowana piers z kurczka, brazowy makaron i warzywa na parze, na kolacje makrela z puszki z warzywami tylko nie mam pomyslu co pomiedzy tymi posilkami zeby wyszlo 5 a nie 3, jak przestane karmic to bede pic proteinowe szejki.

Bobo profilaktycznie nie ma sensu, ale zrobisz jak uwazasz. Moze sprobuj te herbatki koperkowe
anisiaj ciesze sie ze wizyta udana
Aga podoba mi sie wozeczek, kiedy testujecie?:-)
Bietka uuuuu nie ma to jak zyganko z rana:-D

Ja dzisiaj tez planuje male zakupy bo musimy jeszcze 2 prezenty kupic.

marta poszedł z psem ale się ubrał :-D
zamknęłam go w sypialni z psem, biedny pies musi wdychać ten odór.... ale tak piszczala za panem, niech więc śpi tam z nim, jak wstanie- będzie szorował łazienkę, zmieni pościel w sypialni - przewietrzy ją i w ogóle dostanie kopa w du....

bobo
ja Ci nie odpisywałam w sprawie kolek bo nie umiem opisać objawów ... Igor nie miał, raz czy dwa dostał ataku płaczu i nie mogłam go uspokoić :-(:-( i wtedy dałam espumisan ale nie wiem czy zasnął po leku czy ze zmęczenia :-(
marta chyba ma kolki i tak jak pisała - podkurcza nóżki, pręży się, wygina, brzuszek ma twardy

scoti to co mogę się do Ciebie przeprowadzić :tak:????

6 mamo w święta pił nie będzie bo ja nie poprowadzę jego służbowego auta :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry