reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witajcie

Nam święta minęły chorobowo.W wigilię lekarka była u S.Wczoraj u mnie i Kacpra.

Wróciliśmy dzisiaj do domku więc mam nadzieję ze już będzie lepiej.
Na nic nie mam siły.

Ściskam Was mocno.

Witam się i ja poświątecznie!

U mnie też m w domu i tylko pałęta mi się pod nogami.Karolek kaszle tak samo a może i gorzej po antybolu niż przed.Chcieliśmy do lekarza i numerków już nie było.A nasza super lekarka co prywatnie do nas jeździ na razie tel nie odbiera.Chyba jutro m z samego rana pójdzie w kolejkę stać do lekarza.
My mamy dość świątecznego żarcia i m właśnie pojechał po pizzę dla nas na obiad.
Małgosiu i Anisiaj zdrówka dla was kochane!!!
Evel to ja mam teraz takie krzaczory na brwiach,miałabyś niezłe sianokosy.Hihi chętnie oddałabym swoją twarz w damskie i zręczne rączki.

6 mamo ja tez mialam juz dosc jedzenia swiatecznego i wczoraj z m fryteczki jedlismy hehe :) a ja zachce nam sie swiatecznego jedzonka to mam zamrozone :)
dzis mi polozna powiedziala zebym zaczela podawac malej wit D. na co to jest? wit K mam nie dawac bo mala jest na butli ale wit D mam zaczac dawac.

bobo oprócz 6 w 1 szczepiłam na rotawirusy i pneumokoki - rotawirusy są doustne, pneumokoki 1 wkłucie w odstępach ok 4-5 tyg
wit d jest głównie na kości, ja podaję małemu od wyjścia ze szpitala, jak jest na piersi to dawałam k+d a na butli tylko d

gosia zdrowia życzę

6 mamo zdrówka dla syneczka

evel
super prezenty, zapraszam do mnie na regulację - oj przydało by się, samemu nie jest łatwo zachować kształt.

reklama
kurcze ja nie mogę wpaść w rytm :confused2:

scoti kochana a nie możecie zrezygnować z imprezy teścia z racji tego że w czerwcu ślub ????i lecieć tylko raz ????

bobo co do szczepień musicie podjąć decyzję z m, pogadać z pediatrą.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry