Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
super aga:-) szkoda tylko że nie na piersi tylko na butli, ale najważniejsze że zdrowo rośnie. Miałaś małego doła z powodu butelki? jak Kubuś zniósł przestawienie się ? nie miał problemów ????
masz jeszcze pokarm, czy już zanikł?
sorki że ja tak "sto pytań do" ale ,,, byłam w podobnej sytuacji ....
Hej wszystkim dobrze ze juz po obzarstwie i mozna spowrotem sie dietowac
Aga no to swietnie, maly nadrabia
Bietka nie mozemy bo bilety juz kupione prawie £400 peklo. Na kolejne £400 nas nie stac w tak krotkim czasie wiec jak sie upra na ten slub to M zapewne poleci sam.
Bietka pewnie że szkoda ze nie na piersi, ale najważniejsze że w końcu przybiera na wadze) Na początku miałam doła ze nie mogę już karmić i zanika mi pokarm ale zdaje sobie sprawę żyję w ogromnym stresie i to dlatego mi pokarm zanikł Kuba od razu chwycił butelkę i nie ma najmniejszych problemów z jedzeniem, z brzuszkiem, z kupkami więc nie ma problemu. Pokarmu już nie mam w cale na początku dawałam Kubie pocycać ale potem już nie chciał bo się denerwował bo mu nie leciało.
Scoti no niezła kasa Mój syn ma w maju komunie a jego chrzestny mieszka w Chicago i na komunie przylatuje sam niestety bo to ogromny koszt a nie dawno ku;pili tam dom. Ale cieszę się ze choć on sam przyleci bo zdaję sobie sprawę że to jednak nie jest tak jak by miał np z Anglii przyjechać
gosiulek nie mam pokarmu juz.
to dlaczego mi w szpitalu nie powiedzieli ze mam dawac jej wit D? dobrze ze polozna mi powiedziala bo bym nic nie wiedziala
mala dzis caly dzien prawie spi. ciekawe jaka bedzie nocka hehe bietka pogadam z m o tych szczepienieach. a pneumokoki i itp to kiedy sie szczepi?
Ja odwlekałam to szczepienia jak najdłużej bo to ciężkie szczepionki...Jak nie chodzi do żłobka,nie ma kontaktu z dziećmi przedszkolnymi to najlepiej koło 2r.ż.
bietka jakie przesluchanie
Agus moja tez na sztucznym mleku..no trudno,najwaznijesze ze dziecko najedzone ,spokojne i szczesliwe i zdrowo rosnie
Scoti ceny biletow powalajace
znam ten bol....