reklama

Nasze sprawy...

reklama
mam ta sama vitD ;-)
Bietka kochana ja sie nie nabijam ,alez skad :-D
Bobo moja tez an poczatku duzo ulewala..przebierana co 5min ale juz coraz mniej ulewa ;-)
u mnie pralka to chodzila kazdego dnia...:szok:
moje najmlodsze dziecko cos jeczalo...chyba dworu jej brakowalo...do poludnia jakos nie moglam sie zebrac,potem smyki nie chcialy wyjsc...wiec wystawilam ja przed domem i sobie smacznie spi :tak:
postoi godzinke i sie dotleni :tak:

Bobo dziwne faktycznie ja mam tak samo jak Bietka wbite do książeczki że witamine Ki D przy karmieniu piersią od którego dnia zycia a jak sama butla to witamina D i ze szpitala w paczce dostałam trzy paczki próbek witamin a m mi kupił w aptece w kropelkach Aga ładnie przybiera synuś cieszyć sie tylko ze zdrowo rośnie.:tak: Ja moze jutro wezme Julite na szczepienie tylko zadzwonie do kótrej mój lekarz przyjumje bo musze czekać aż A z pracy przyjedzie żebyśmy z małą podjechali a jak go nie będzie to w przyszłym tyg podjedziemy mi mala ulewa tylko wtedy jak sie przeje wczoraj tak biedna chlustła że az noskiem jej poszło dobrze że Nastka była z nią w pokoju i zauważyla to mnie zawołała Scoti-faktycznie mega wydatek niepoważni są skoro tak szybkoi chcą sie żenić ja nie popieram takich nagłych ślubów czesto sa zbyt pochopne sory za szczerosć:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry