reklama

Nasze sprawy...

bobo dostałam sukienkę taką sweterkową do leginsów, płótno i farby olejne :tak: także będę mogła coś nowego zmalować :), słodycze, świecznik i książkę Grocholi Zielone drzwi :) aaa, i wino dostaliśmy wspólnie od chrzestnej M z niemiec tylko nie wiem jakie ono jest, wytrawne czy jakie, muszę chyba na necie sprawdzić :) a TY co dostałaś poza Julką? :))

reklama
bietka na pneumokoki itp szczepilas? czy tylko te 6 w 1? ile Ci w sumie tych szczepien wyszlo?
evel dostalam razem z m nawilzacz powietrza od moich rodzicow od tesciow jakies *******ki a od m wisiorek zloty serduszko a od babci piekne recznie napisane przez nia zyczenia ze az sie poplakalam i pieniazki :)

evel no naprawde jak przeczytalam te kilka slow od babci to az mnie zatkalo. kilka slow a tyle milosci w nich zawarte....Julka tez dostala takie zyczenia napisane przez babcie
ojjjjjj czyzby sie M szykowal na ciezarowca??????
Kochana powiedz mi bo ja jakis czas temu bylam na regulacji brwi i mi ladnie zrobila ksztalt i teraz mam ich pilnowac tak? codziennie pilnowac i jak cos sie pojawi to wyrwac czy jak?

ide chwilke polezec :)

Ostatnia edycja:
Fajne prezenty takie od serca.
Evel, ja nie wiem co to za książka. Twój m coś trenuje? Albo do ciąży się szykuje??:-D
Ja dzisiaj czuję się okropnie. Przeżarta. Coś ciśnienie chyba skacze bo głowa mnie boli.
Co do brwi, to chciałabym żeby mi ktoś je porządnie wyregulował z nadaniem kształtu itp. Mam dośc duże brwi, i muszę często o nie dbać.

On bardzo by chciał...
Skoro masz pilnować to pewnie jak się pojawi włosek w niepożądanym miejscu to masz tylko taki wyrywać, chyba że.... powiedz mi czy może wcześniej sama sobie regulowałaś i przez to miałaś np za cienkie? bo gdy ja nadaję kształt i mówię że klientka ma ich pilnowac tzn ma je zapuścić a ja je odpowiednio wyreguluję bo gdy się latami wyrywało brwi na cienkie kreseczki to niestety potrzeba czasu zanim będą wyglądać tak jak powinny bo odrastają powoli i nie jednolicie i nie w każdym miejscu.

Ja uwielbiam takie zarośnięte albo nigdy nie regulowane brwi :)))) Mogę wtedy poszaleć do woli i nadać odpowiedni kształt, który od razu nadaje zupełnie inny wygląd twarzy, podkreśla oczy itd:):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry