reklama

Nasze sprawy...

reklama
reklama
Jestem teraz dopiero bylismy u znajomych wrócilismy to kapanie weszłam na bb i zostawilam otwarte bo Julita cos poplakuje dopiero przysypia:eek:teraz Dzoana-jesli chodzi o kosciół to długo by mozna dyskutowac i pomimo ze wiem ze pewne rzeczy sa nakazane odgórnie to nie zawsze sie z nimi zgadzam głupota dlamnie jest dyskryminować ludzi po cywilnym nie moga byc chrzestnymi bo nie ma slubu koscielnego przeciez skoro jestesmy wierzacy to nie jest istotne czy w kosciele siedzimy w pierwszej ławce czy ostatniej:wściekła/y:a chrzestny majacy slub koscielny czesto sa chrzestnymi tylko na papierku dla mnie takie postepowanie jest gorszym grzechem niz brak slubu i jak mi to ksiadz powiedział zycie w grzechu po slubie cywilnym,u nas w parafi tez tak jest tylko jestó bardzo duzo przypadków ze na decyzje ksiedza wplynał zasdób portfela rodziców.Bo znam sporo pare które za chrzest zaplacily wiecej i za chrzestnych byly osoby bez koscielnego slubu lub po rozwodzie które tez nie moga byc chrzestnymi,ksieza wytykaja ludzia wady a sami zyja tak szczerze w wierze kosciola i słowa które głosza............tu zostaje wiele do zyczenia a tez powinni przestrzegac zasad odgórnie narzuconych:wściekła/y: Madlen nie uważam ulewania za normalny objaw bo normalne to to że dziecko robi kupe a ulewanie nie należy do standardowych objawów które noworodkom powinny towarzyszyć wiadomo że sie zdarza np Nastka nigdy nie ulewała i to uwazałam za normalne dlatego przeraza mnie jak czasem Julita mi tak chluśnie ale wtedy wiem ze sie przejadła bo bardzo rzadko jej sie to zdarza,wiadomo że jeśli dziecko często i intensywnie ulewa to traci na wadze a to objaw niepokojący Bietka pogoda jest fatalna ja jednak wole lekki przymrozek i napewno śnieg a nie jak tak brudno:no: Uciekam spać bo wszyscy śpią umnie dobranoc jutro zaglądne:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry