reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzonka mam nadzieję,że moja córa te złe dni ma już za sobą.Na razie nie jest jakimś super orłem w nauce,ale wszystko zalicza,nie ma poprawek.No i kolejne zaliczenia ma chyba 3 stycznia,więc już niedługo.
Anisiaj to oczywiste,że nie wszyscy księża są pijakami czy dewiantami.Ja w swoim życiu spotkałam kilku księży,z którymi można konie kraść.Pomocni,kochani,mający serce nie tylko do dzieci,a na ich msze czekało się z utęsknieniem!!!.Mieliśmy super proboszcza w naszej katedrze ks.Samociak,ale go przenieśli.
Jednak jeśli prawo kanoniczne ma być stosowane równo to równo bez ulg dla nikogo.
Ja myślałam i nadal myślę nad unieważnieniem ślubu kościelnego,bardzo dużo informacji podała mi nasza kochana Gosiulek.Przede mną długa droga i dopnę swego,bo bardzo mi brakuje możliwości spowiadania się i pełnego uczestnictwa we mszy św,czyli przyjmowanie komunii.

Dziewuszki skoro nikogo niet,to ja się pożegnam-spokojnej nocy!!!

wiolka ulewanie to nie jest nic niepokojacego
gozrej jak dizecko nie robi kupki albo chlusta mlekiem
u mnie cala trojka ulewala i na wadze nie tracili ,nawet Vicky ktora ulewala po kazdym karmienu przybiera i to bardzo ladnie :tak:
teraz ulewa coraz mniej ...;-)
i w pl i tutaj i lekarz i polozna powiedzilei mi,ze takie ulewanie jest rzecza normalna ,wiec nie panikuj jak ci mala troche mleka uleje ;-)
szostkowa temat wiary,kosciola i ksiezy to temat rzeka...a kazdy ma inne zdanie
a ja zgadzam sie ztoba
ja mam slub cywilny i w swietle prawa koscielnego zyje w grzechu...no coz..jakos tego za grzech nie uwazam ...:-D
dobranoc;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry