reklama

Nasze sprawy...

reklama
A więc tak dziewczynki: była pani doktor Karol ma świsty,gwizdy i w ogóle uroczo(słowa lekarki)czyli zapalenie płuc i będzie łykał antybola + inchalacje z BERODUAL-u,Franek ma to samo tylko nieco łagodniej,ale też antybol i inchalacje,Szymek witaminy Rutinoscorbin i tabsy do ssania.Całe szczęście Kamila jest na urlopie świąteczno-noworocznym u mojej mamy,więc jest zdrowa,Michał też zdrowy,zresztą jego nie ma całymi dniami,a Ewelina też się urlopuje u mojej mamy,bo twierdzi,że tu u nas jest za dużo decybeli i się skupić nie może.
Wrrr czyli szpital w domu,a ja się przebranżawiam w pielęgniarkę.

Bobo w bujaczku leży czasem zaśnie ale długo nie pośpi.
Madlen o tuż po mleczku zaśnie ale musiałam go przebrac o tej 4 bo w trakcie picia zrobił kupkę i to go rozbudziło
Bietka mam nadzieję ze mu to się zmieni i że w dzień będzie spał choc troszke
6mamo nie zazdroszcze - dużo zdrówka dla dzieciaczków

Dziendobry ja wpierdzielam owsianke z nadzieja ze kilogramy wkoncu zaczna spadac;-) Musze zaczac wczesniej chodzic spac i wczesniej wstawac zeby to mialo jakis sens.

Moj M postanowil wczoraj ze pofarbuje sobie cale wlosy na platynowy blond:szok: ale wyszedl zolty i je scial bo nie mogl znalesc nigdzie plukanki:-p

Aniolkowa macie jeszcze gosci cos malo cie ostatnio??
Marta to u nas odwrotnie wstaje pozno bo kolo 9-10, ale zasypia okolo 23-24 meczace to strasznie musze probowac ja przestawic.
6mamo kurujcie sie, u nas Mya ma kaszel od ponad 2 tygodni nie jakis tragiczny ale juz mam dosc.
Bietka slub pewnie bedzie bo juz zalatwiaja termin u ksiedza, nauki i zapowiedzi:szok: hehe planowala ktoras z was slub i dziecko po 3 miesiacach znajomosci, nie mieszkajac razem?

Scoti ja ci powiem tak. ja i m przed tym jak się poznaliśmy byliśmy po długich związkach. M był nawet zaręczony. Zaczęliśmy spotykać się w lipcu we wrześniu już dostałam pierścionek zaręczynowy i ślub był planowany na sierpień następnego roku ale że w grudniu okazało się że jestem w ciąży to ślub wzięliśmy w walentynki:)) I tak minęło prawie 9 lat

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry