reklama

Nasze sprawy...

reklama
moja Pyska dzisiaj spi jak krolik,po 5min :angry:
najstarsze dziecie jeszcze spi a jak wstanie,zje ,ubeiramy sie i wybywam z domu..zrobie jej dlugi spacer to moze chociaz na dworzu dobrze sie wyspi,bo na arzie poki co jest mega marudna...a pzreciez na zeby ma jeszcze czas :-D
Bietka wiem jak dzieci szybko rosna...calkiem niedawno moja Martyna byla taka malutka a juz duza pannica :tak:
Scoti ja z moim M w maju bylismy juz tak powaznie razem a w lipcu bylam w ciazy :-D
a w nasza 10ta roczncie slubu zmajstrowalismy Vicky ;-)
czasami lduzie sa ze soba bardzo dlugo i nic z tego nie wychodzi
u mnie tez kazdy byl w szoku,ze my tak szybko ze wszystkim..ale oboje wiedzielismy,ze zyc bez siebie nie mozemy,wiec nie bylo na co czekac...ludzie rozne rzeczy nam wrozyli...a my ciagle jestemy razem i tak samo mocno a nawet mocniej w sobie zakochani :tak:;-)
Anisiaj zdrowka ;-)
Igi najlepszego z okazji pol rokczu !!!! buziak dla Ciebie :***

moja Juliska maruda dzis. wlasnie zaczelam ja ubierac do lekarza to mi usnela na przewijaku hehe. zostala bluzka do ubrania :)
bietka buziaki dla syneczka :)
ja nie pojde na spacer wozkiem bo nie mam powietrza w oponie a pompka u tesciow pozniej m ma przywiezc. w ogole dzis dzien do d... m ma wolne a nie ma go. pojechal na montaz zaraz przyjedzie po nas do lekarza pozniej znow montaz poniej wleci na obiad po obiedzie znow ma montaz. i co z tego ze ma wolne jak go nie ma caly dzien :( niedziele ma wolna wiec mam nadzieje ze sie nim naciesze w domku :)

dziękuję za buziaczki :))) Igorek też całuje WSZYSTKIE CIOCIE :-);-)

aga widziałam wczoraj :) :* dziękuję

bobo mój miał 2 tyg urlopu po porodzie a ja byłam praktycznie sama - bo musiał chodzić do pracy, wiem jakie to wkurzające niby ma wolne a go nie ma ! :baffled: niech pompuje koło bo Juleczka pewnie chce na spacer :-)

madlen powiem Ci że Igor jak nie dostanie porcji świeżego powietrza i porządnego snu w parku - to marudzi :-( teraz w zastępstwie parku ma balkon, bo piździ jak w kieleckim a balkon osłonięty i pada co chwilę - pogoda do du...... :-(

Dzień dobry Madlen wiem ze ulewanie to nic złego ale faktyczne ulewanie a Julita jak czasem chlusnie to cała fontanna i nie wiem czy wtedy wiecej nie zwróci niz wczesniej zje jesli to ulewanie a nie wymioty to ok:sorry2:a taka z niej paskudka na jedzenie ze uleje jej sie ale zaraz znowu by jadła:-D 6mamo-zdrówka dla dzieci:tak: Bietka buziak dla Igorka z okazji pół roku juz:-) U nas wieje strasznie pogoda do doopy:baffled:zupe nastawilam pomidorowa na drugie danie robie rybe dla A i nalesniki dla mnie i Nastki ide pranie wstawić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry