reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiolka moze mala za szybko albo za duzo je ?? ty karmisz piersia to mleka nie zmienisz...bo jakby pila mleko sztuczne tzn,.ze jej nie podchodzi..a tak....hmmm ale nie denerwuj sie,jesli wiecej wypluje to pozniej nadrobi...najwazniejsze aby przybierala na wadze ;-)
moj syn tak chlustal po NAN...az bylam w szoku,ze takie male dziecko moze miec taki wyrzut :szok:,ale jak zmienilam na BEBIKO to bylo oki ;-)
wiolka moja jest znowu lapczywa...poki nie poczuje powietrza w butli,smoka nie wyciagnie..i niewazne ile mleka ma...nei wypycha jezykiem jak juz jest najedzona tylko je do konca...a potem pluje :-D

Bietka nie mam.
Kacperek ..no właśnie.Chyba lepiej choć w nocy jakis histeryczny był.Teraz też coś obrażony...Jakiś nie swój. Dzisiaj miałąm iść do kontroli z nim żeby w razie czego włączyc antybiotyk ale gorączki nie ma,prawie nie kaszle więc nie będę się pchała żeby dodatkowo coś złapał.
Jak będzie gorzej to w kazdej chwili mogę pójśc do domu do naszej p.doktor.

bietka, ja do gina chodze z taką listą spisanych pytan i mój m zawsze mówi, że jak to wyciągnę, to on wyjdzie. a gin kiedys powiedział,że dobrze, że spisuję, bo w ciąży się gorzej pamięta, więc wzmocnił to moje spisywanie na maksa ;):-) a Ty chodzisz na spacerki? bo tutaj w lokalnej tv mówili, że w kraku ciągle taki smog i że matki z dziećmi nie powinny wychodzic. no ale Ty jesteś na miejscu, więc pewnie znasz sytuację :)

Igorku, jeszcze raz buziaki w okazji pół roczku. Wiesz Kochanie, że za pół roczku, kiedy Ty skończysz roczek, Twoja ciotka już urodzi Ci żonę albo kolegę z drużyny?:) już nie mogę się doczekac naszych wypadów do barcelony ;) rośnij zdrowo przystojniaku :D

wiolka, hmmmm naleśniki. ja też poproszę :)

ja dzisiaj stołuję się u teściów, są dla mnie podejrzanie mili, więc nie narzekam ;)

Bietka dużego masz syneczka no i gratulacje z okazji pół roczku młodzieńca i zjedzenia prawdziwego obiadku!!!A co do pytań do pediatry itp,to ja zawsze chciałam zapisać ale zapominałam zapisać,a potem połowę pytań u lekarza zapominałam.
Małgosiu duuużo zdrówka dla ciebie i dla Kacperka,kurujcie się kochani by w nowy rok wkroczyć bez chorób!!!
Anisiaj tobie też duuużo zdrówka,szybkiego odetkania noska i w nowym roku niech już mamusia F lub Z już nie choruje!!!
Ja też chcę naleśniki,mogę poprosić o 3 szt.

Dziewczynki kochane WYGRAŁAM SPRAWĘ Z ORANGE!!!Sędzina zasądziła mi tyle ile chciałam czyli 6000 tys zł.Teraz muszę czekać do 4 tygodni czy ten jełop się nie odwoła i potem do komornika,hihi.Na poprzedniej i na dzisiejszej sprawie go nie było,nie interesuje się,więc jest szansa,że się nie odwoła!!!Hehe może myśli,że sąd będzie to ciągnął w nieskończoność!!!

Ostatnia edycja:
reklama
madlen koniec - dostajesz klapsa za nabijanie się ze mnie :-D
e124f1ce00110ccb4ea69858

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry