reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem :)
wrocilismy juz jakis czas temu ale moja ksiezniczka upodobala sobie moje rece i bylam uwiazana . teraz spi wiec mam chwilke :)
mala wazy 4100 :) ;ladnie przybrala wszystko jest dobrze, na szczepienie jak skonczy 6 tyg. mam poprostu przyjsc bez umawiania a jak bedzie miala 8-9 tyg to wtedy dostanie szczepionke na pneumokoki. bedziemy brac te szczepionki 6w1. koszt u mnie w przychodni ok 200 zl ogolnie wszystkie szczepienia razem wziete duzo wyniesie przez rok. no ale oszczedzac nie bede szczegolnie ze te pneumokoki nibezpieczne. pani doktor bardzo symatyczna wszystko wytlumaczy widac ze nie szczedzi czasu na pacjenta :) zadowolona jestem :)

dzisiaj jem wmiare dietetycznie:-p no moze oprocz tych 4 kostek czekolady:-p I prosze mi tu nie pisac o zadnych tortach:wściekła/y: Jutro rano sie waze pierwszy raz od tygodnia, ale po swietach nie mam nadzieji na to ze cos spadlo.

Wlaczylam sobie fitness na nintendo wii i po 10min skakania tak mnie napierdzielaja nogi i rece ze ledwo chodze:-D Moze z czasem bedzie latwiej

6mamo super:-)

reklama
A ja leze, m poszedl do kuzyna, wieczorem idzie z kumplem na piwo i juz sama nie wiem czy sie zloscic. W sumie mam swoj pokoj, gazetki, kompa, ale jakos mi dziwnie,ze mnie zostawia sama w obcym domu. Wolalabym,zeby mi towarzyszyl, a nie olewal :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry