reklama

Nasze sprawy...

Hihi to ja też chcę takiego klapsa!!!Ups oj ja niegrzeczna!

Dziewczynki jeśli coś z gier na fejsie typu zaproszenia itp do was dotarły to ja bardzo przepraszam,ale kliknęło mi się niechcący!!!:zawstydzona/y:Ale laptop mi się muli i kliknęłam jedno,a po dłuuugim czasie moje kliknięcie wskoczyło na to co nie trzeba,tak więc jeszcze raz sorry!!!

reklama
6 mamo gratulacje, super !!!!

anisiaj dziękujemy :* no będzie prawie rok różnicy ;-) między naszymi szkrabami - widzisz ja też chodziłam z listą rzeczy - i gin się śmiał, ale zawsze mówił że on jest od tego aby mi wszystko wyjaśniać, a jak wychodziliśmy z m z domu, to było tak: klucze, kluczyki do auta, chusteczki i LISTA.... - on: kochanie lista w kuchni,..... szybko weź ją !!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja sprawdzam codziennie ( kilkanaście razy) powietrze na specjalnej stronie www i wychodzę tylko wtedy kiedy można, dziś było dostatecznie więc fru na balkon -jest wiatr więc on rozpędza ten smog...
niestety od dawna już zapomnieliśmy co to są regularne spacery właśnie przez to powietrze :-(

ciekawe jak długo jeszcze będzie ten smog?:confused:

bietka, kochana Ty tą sól morską do nosa to wydmuchiwałaś? bo mi się tyle psiknęło, że wszystko spłynęło i zero ulgi :(

a gdzie anaber????

p.s. wiecie co, rozbraja mnie ten tekst pod suwaczkiem - czy mam hot doga czy cheeeseburgera. bez kitu, cheeseburger to dobre porównanie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry