Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anisiaj a wiesz że miód tylko w temp. pokojowej ma swoje właściwości? Ja dodaję do letniego soku z malin.
Kacperek no właśnie chyba będzie dobrze ale zrobiłam jeszcze ten syrop żeby i jemu dawać. zasugerował mi to pediatra.Pisałam na dziecko24.Sprawdziłam gardło to nalotów na migdałach nie ma.Na reszcie się nie znam.
kazała jeszcze podawać dużo płynów i nawilżacz mieszkanie. Nawilżacz dzisiaj cały dzien pracuje a pije dużo.
Lekarka która była u nas w święta mówiła że ona daje swoim dzieciom od jesieni wit. C do późnej wiosny.
A przy chorobach końskie dawki. Kacper ma 2x po 16kropli gdzie zwykle daje się po 6-7.
Ja mam 2x wit. c 1000....
pożyczyłam znajomym tą moją karuzelkę z fisher price i oddali mi ją jak się Kuba urodził dziś ja chciałam włączyć kupiłam baterie i nie działa, już nigdy nikomu nic nie pożyczę
Anisiaj korzystaj ze teściowa o ciebie dba
Kuba już wykąpany najedzony i po jedzeniu zwalił kupsztala takiego że trzeba było go przebrać i myć jeszcze raz