Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga i właśnie dlatego ja nic od nikogo nie pożyczam i sama też tego nie popieram. Najgorsze jest to, że teraz mogą się wyprzec, albo nawet ich nie spytasz, bo będziesz się krępowac
Mama mi zawsze mówiła- dobry zwyczaj nie pożyczaj... I w sumie jest tak że niczego od nikogo nie pożyczam tylko czasem coś komuś pożyczę swojego bo słabo mi wychodzi odmawianie... ale staram się nie pożyczać kasy nikomu bo już dwa razy się na tym przejechałam i nie dostałam pieniędzy z powrotem.... Natomiast ja nie pożyczam od nikogo żadnych rzeczy ani tymbardziej pieniędzy bo chociaż tyle mamie udało mi się wpoić w tym temacie
Anisiaj już zdążyłam zadzwonić do nich i spierdzieliłam na czym świat stoi cholera to nie kosztowało dwa złote, oczywiście powiedzieli że działała i przed oddaniem sprawdzali i było ok to dziwne że teraz nie działa
Uciekam Kochane, muszę dzieci ogarnąć bo właśnie kończą kolację konsumować i muszę ich umyć i wysłać do łóżek żeby mi coś z wieczora zostało dla M
Miłego wieczorku i do jutra!
oj aga, skąd ja to znam. brat m pożyczył kiedyś od nas aparat i zepsuł coś przy obiektywie, tak, że aparat się zacinał, a naprawa kosztowała kupę kasy. no i oczywiście twierdził, że tak nie było jak on korzystał. moi rodzice pożyczyli znajomym materac dmuchany do namiotu, taki porządny, wrócił dziurawy, oczywiście tamci się wyparli. ja nie pożyczam, bo nie chcę dawac okazji, żeby ten ktoś potem pożyczał ode mnie, a poza tym moja mama zawsze mówi, że z cudzych butów to trzeba wyjśc w połowie drogi i bałabym się, że nagle ktoś zażąda zwrotu, a ja np będę w danym momencie z tej rzeczy korzystac. podsumowując mój przykład i evel - trzeba słuchac mądrości naszych mam