• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj jeszcze troche choruje ale jest juz znaczna poprawa dalej jej robie inhalacje i daje leki przed feriami juz do przedszkola nie wróci takze czekaja nas ponad 3 tyg w domu:-)A tobie pprzeszło przeziebienie? Witaj Evel;-)

Borysowi nie leci z nosa tylko slychac ze mu sie tam gotuje gdzies glebiej, za chiny nie moge tego sciagnac. temperatury nie ma i ogolnie jest pogodny. moze powinnam isc do pediatry? najgorzej jest jak je. i slychac jak w zatokach tam mu siedzi.

kurcze a ja dziś nie ogarnięta, Igor marudny nie mam czasu zjeść śniadania... a śniadanie przy diecie to podstaa prawda ???

evel
dokładnie zgadzam się z Tobą :)

anaber piękny wynik w 2 m-ce;-) ojej może mi też się uda, ciekawe czy m nie zapomni mi tej zumby kupić :-D

bobo
mój m był dzis w lidlu mówił że szaleństwo i gdyby nie to że to dla Igorka to uciekłby stamtąd, ale kupił a ja się wybiorę chyba wieczorem po wyciskarkę do owoców. O ile jeszcze będą :-D

edit:

anaber no u nas katar trwał 3 tyg, pediatra może osłuchać czy nie zeszło na oskrzela, ewentualnie do gardełka zajrzeć...

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez chcialam ten blender mam odlozone na niego ale m mi zabral auto i nie mam jak pojechac. a najblizszy lidl 10 km a wieczorem pewnie nic juz nie bedzie :-\

Marta no niestety na kazdym z tych srodkow bedziesz miec napisane ze nie mozna stosowac przy zroznicowanej diecie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry