• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
No to sobie dziewuszki dogadzają,piwko,kaszka,jajo z majonezem-do wyboru do koloru!!!
Ja też nie cierpię kaszek,kleików,grysików,budyniu itd,ale jogurty,kefiry maślanki i twarożki bardzo lubię!
Bobo właśnie chciałam powiedzieć,że ty chyba swoją fotkę w avatarek wstawiłaś,do twarzy ci kochana!!!
Bietka niedawno pisała,że lubi jeść bułkę/chleb namoczoną w jajku(czy w czymś podobnym) na słodko,blee ,ja tak jak Marta i Bobo takie coś jadam ale na słono i z ketchupem,hihi a nie jestem poznanianką.
Na kolację zapodaję sobie uszka z grzybkami,a m jajecznicę z 6 jaj(sam sobie zrobił,zuch facecik!!!).

Dobrej nocy lejdis!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)
Jestem chyba pierwsza, hehe. Niestety za mną noc nieprzespana, bo spędzona w pracy.
Bietka, niezły avatarek. Mi z aktorów "Zmierzchu" nikt nie wpadł w oko;-)
Ja uwielbiam wszelkie budynie, kisiele i kaszki manne. Do dzisiaj pamiętam jak moja Mama mi gotowała gęstą kaszkę i syropem malinowym malowała na niej wzorki, ech rozmarzyłam się:sorry:
Milego dnia moje Drogie, Justi "widzimy się" się o 13 na aerobiku z Chodakowską (tylko bez wykrętów)

I ja się witam poniedziałkowo!!!
Aguś ja też na g chętnie służę pomocą i radą!!!
Dzonka współczuję nocek,ale dobrze,że już w domku jesteś!!!To o 13 dacie sobie wycisk z Justi,co ???

A ja dziś ciąg dalszy wizyt u lekarza,dziś idę znowu do kontroli z dzieciakami,bo Karol ma koniec antybiotyku a nadal niefajnie kaszle.Nie wiem na którą,bo m jeszcze z przychodni nie wrócił.

Miłego dzionka lejdis!!!

reklama
i ja sie witam

Agus wiem ze Ci to nie polepszy humoru ale tez sie jeszcze bardziej pozarlam z m raz wczoraj o drugi raz dzis w nocy.

tez mam dola ale dzis leze i nic nie robie dla siebie i Igorka mam obiad a on niech sie martwi sam do mc niech jedzie.

milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry