• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziendobry jeszcze was nie nadrabialam bo dzisiaj poniedzialek wiec pewnie produkcja od rana pelna para.

Na wadze kilogram mniej niz 22grudnia tempo niezbyt szybkie ale wazne ze waga leci w dol przynajmniej skora nie bedze za bardzo zwisac jak juz dojde do moich 60kg.

Dziewczyny od wczoraj brzydko kaszla pojechalismy do szpitala sprawdzic ale czysto wiec naszczescie obejdzie sie bez antybiotyku.

Lece was poczytac

Anisiaj to dobrze ze zdrowa jestes..jestescie:-)domek na mazurach super sprawa ten kominek uroczy ja uwielbiam siedziec przy kominku i patrzec w ogień kiedy za polu pada śnieg..:rolleyes: Nastka w końcu wstała po 10 po inhalacji je śniadanie.My bedziemy chrzcić 16 lutego Julite w sobote o 18 w tyg tylko podejdziemy zaplacić za chrzest i dopytac jakie dokumenty trzeba doniesc

bietka no wlaśnie sama nie wiem, bo w lublinie poszlibyśmy do knajpki z naszej pierwszej publicznej randki, ale chyba zostanie domek. tylko muszę wiedzieć kiedy usg połówkowe, a tego dowiem się u gina dopiero w sobotę, więc do soboty jestem w zawieszeniu.

od rana przez dwa tyg deweloper naprawia usterki na klatce, a mój pies szaleje i szczeka jak robotnicy gadają...do tego pogoda paskudna, ja chcę wiosnę!!!

Ja uciekam bo trzeba posprzatac a nie wiem kiedy ksiadz u nas bedzie bo zapowiadaja tylko ze chodzi w tym dniu dana ulica czasem np zrobi polowe domów z całej ulicy a czasem wszystkie w zeszłym roku był 3 domy odemnie wiec przygotowałam wszystko a była godzina 10 mówie do Nastkizaraz przyjdzie ksiadz do nas a on dotarł od 10 po 15 do nas:angry:nie wiem co on po drodze robiłale myslałam ze szewskiej pasji dostane czekajac tyle czasu:wściekła/y:jeszcze mnie brat teraz wkurzył pisze mu kiedy mała chrzcimy (jego Jaś ma wtedu urodziny) ale skoro zaczęli u nas robić chrzty w sobote na mszy to nie musze opłacać sama kościelnego i organisty tylko samgo księdza bo na mszy sobotniej a nie indywidualnie a on domnie że nie przyjadą bo robią małemu urodziny i wiedziałam ze ma urodziny 16:wściekła/y:nosz ku...wa ja mam chrzciny przekladać bo urodziny są ważniejsze jagby nie mogli zrobić tydzień wcześniej lub później:angry:niech sie wypcha słomą jak nie przyjadą to niech nie przyjeżdżają:angry:

reklama
wiolka, no faktycznie...mógłby przyjść, nie robić afery. bo Tobie zależy, żeby to był 16?

ja dzisiaj mam spokój, dom czyściutki, obiad jakiś zrobię i o 17 przychodzi znajoma z pracy, żebym jej pomogła w jednej sprawie.

Marta, bardzo ładne to miejsce, a Ty się nie umęczysz przygotowaniami. ile u Was się płaci za osobę? ja jak szukałam obiadu urodzinowego dla m, to sam obiad - zupa plus drugie plus deser, to najmniej mi mówili 70zł/osobę, bez przystawek i picia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry