• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka z takim ciałem to żadne cwiczenia i dieta nie są ci potrzebne:tak::-D Scoti podobno dobrze jest cwiczyć codziennie po 30 minut i efekty sa super tylko mi nawet te 30 minut sie dłuży...:zawstydzona/y:jak wy sie mobilizujecie?Ja nie potrzebuje schudnąć ale jagbym sobie tak wyrzeźbila nogi i pupe to byłoby fajnie:rolleyes: Marta takie zimno u was? u mnie jest -1 bobo a do ciebie sie położna na godzine nie umawia:sorry2:moja mówila o kórej będzie i czy mi pasuje czy np będę w domu

reklama
Dzoanka, tak sobiw wymyśliłam żeby ćwiczyć 3 razy w tyg, bo inaczej szybko się zniechęcę. Myślałam może żeby w środę?? też o 13? Też ćwiczyłam cały kurs:)
Scoti, Kuba u babci:) nie dałby mi poćwiczyć, sam kładłby się na macie, albo krzyczał że chce bajkę a nie "pana" :-)

reklama
Justi, dzoana wlasnie luknelam na tego skalpela cwiczylyscie cale 40min??? szacun!!! moze kiedys sprobuje ale cienko to widze przy mojej starszej. Justi a jak kuba? cwiczyl z toba? dzoana a kicia?:-)
Scoti, chodzi o to, żebyś zaczęła, nawet jeśli na początku to byłoby 10 minut. Później będziesz miała siły na więcej i więcej i to będzie motywujące. Kicia dziwnie sie popatrzyła i sobie poszła do innego pokoju. Pewnie pomyślała, że w takich wygłupach to ona nie będzie brać udziału:-p
Dzoanka, tak sobiw wymyśliłam żeby ćwiczyć 3 razy w tyg, bo inaczej szybko się zniechęcę. Myślałam może żeby w środę?? też o 13? Też ćwiczyłam cały kurs:)
Scoti, Kuba u babci:) nie dałby mi poćwiczyć, sam kładłby się na macie, albo krzyczał że chce bajkę a nie "pana" :-)
Może być środa:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry