• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka ujawnij sie która to ty byłas;-) I brat na chrzciny do Julity nie przyjedzie bo nie przełożą urodzin Jasia szlag mnie trafi jasny ku...wa chrzest jest raz w zyciu jestem jego jedyna siostra a ten baran nie widział jeszcze mojej drugiej córki i nie przyjedzie:wściekła/y:

Ja też sie zastanawiałam nad blondynką w białych rybaczkach:-) Justi to są małego drugie urodzinki i rozumiem że ważny dzień dla nich ale ja nie przełoze chrztu na kolejny miesiąc (czytaj marzec) bo oni tak chcą:wściekła/y:wiem że urodzil sie 16 lutego a fakt że 3 sobota miesiaca wypada 16 tak sie złożyło jest mi przykro ze tak sie zachowuje bo jest moim jedynym bratem odką sie tam przeprowadził to nie mamy już takiego kontaktu jak kiedyś oni zrobili małemu chrzciny jak nasza Nastka byla w szpitalu w zakopanem po operacji a wiedzieli ze mamy wtedy jej zabieg:wściekła/y:rozmawiałam z nimi i prosilam zeby wczesniej zrobili to nie bo teściowa chce w tą niedziele i konie i na chrzcinach brratanka mnie nie byłobo Anastazja była 3 dobe po operacji

dżoanka, to będę czekać na Ciebie z kawką, pewnie u mnie, bo w kwietniu to ja już się do centrum nie doczłapię ;)

dziewczyny, co Wy gadacie, przecież bietka to ten łysy w czerwonym tshircie ;)

wiolka moze brat nie ma za duzo do gadania i to bardziej decycja zony i jego tesciowej?

Bietka jezeli zgadlam to kurde cos mi sie w oczach przewraca bo widze ze masz raz czarna bokserke a potem biala? przebieralas sie w trakcie? czy to dwie rozne osoby.

Już jestem dziewczynki.
Byłam u pediatry i kuźwa wróciło zapalenie płuc jak efekt jojo.Zrobiliśmy prześwietlenie płuc i nie jest fajnie.Znowu zmiana antybiotyku dla Karolka i inhalacje,jak za 3 dni nie będzie poprawy to będzie niefajnie do kwadratu.Franul jakoś się trzyma,Szymek też.
Ale przeżyłam większy szok jak siedziałam w poczekalni i tam siedziała babcia z wnusią w wieku Franka.Ta mała gile do pasa,kaszel jak szczekanie psa,a babcia z wnusią na spółę lizaczka jadły,kurdę myślałam,że się porzygam!!!

No i idę na tę studniówkę Michała jako opiekun,nie muszę płacić za nic.Imprezka będzie w ten piątek od 20-tej.Niby ma być dobrze,ma być jakiś DJ,będą dzieciaki tańczyć poloneza,ciekawe jaka będzie muza i jakie żarcie.

Wioluś nie denerwuj się to wasz dzień i twojej księżniczki.Jeśli twój brat się wypiął i nie chcę,to nie żałuj nie jest wart tego!!!
Bobuś i jak była położna???

Ostatnia edycja:
Scoti napewno duzo do powiedzenia ma u nich tesciowa ale to akurat ich sprawa ze tak sobie w trójke zyja nie rozumiem naprawde dlaczego nie przełoza tych urodzin małemu oni moga zrobic tydzień później lub wczesniej ja musiałaby czekaz az do marca a chcemy mała ochrzcić i miec za soba,nie zmienie jego zdania trudno kupie Jasiowi prezent i wyśle poczta,teraz znowu bedzie afera ze rodzice nie pojada do małego tylko beda u mnie i takie to wszystko do doopy:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry