A
anaber
Gość
czy ja wiem kurcze nie wiem czy te krople nie sa popsute nic nie leci a powinno psikac tak kak w wodzie morskiej. czy jak?
jak nacisne to leci jesna kropelka.
jak nacisne to leci jesna kropelka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja właśnie szukam, ale nic ciekawego nie widzę

super no i wieczorkiem orbi
Nastka byla w 3 po operacji i w szpitalu koło jej łózka siedzielismy a oni robili chrzciny....jeszcze sie mnie pytali czy jak zrobia tydzień później to czy przyjedziemy 200km z dzieckiem które miało rozciete prawie całe plecy i szwy a jak my prosilismy zeby przed operacja zrobili to nie bo tesciowa chce wtedy i koniec na swój slub cywilny tez mnie nie zaprosil :-(odkad tam mieszka to jagby siostry nie miał,chyba ze cos potrzebuje wtedy wie ze jestem... 6mamo zdrówka dla Karolka oklepuj mu plecy i ćwiczenia oddechowe niech robi pomagaja oczyscić płuca(dmuchanie baniek,wiatraczka)jak Nastka była w szpitalu miała zapalenie pluc to kazali nam ćwiczenia oddechowe robić teraz przy zapaleniu oskrzeli tez robi