• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

czy ja wiem kurcze nie wiem czy te krople nie sa popsute nic nie leci a powinno psikac tak kak w wodzie morskiej. czy jak?

jak nacisne to leci jesna kropelka.

reklama
Małgosiu jedyne objawy to niemijający mieszany kaszel(raz mokry,a raz suchy).Jestem przerażona i martwię się czy tym razem lek dobrze zadziała!
Anaber kropelki są ok,nie są zepsute,powinna właśnie jednorazowo wylatywać jedna kropelka.
Boję się o mojego Karolka i o to by w szpitalu nie wylądował!!!Dziewczynki jeśli mogę prosić,to proszę o modlitwę za zdrowie mojego synka Karolka,i mnie to troszkę pomoże,aż mi się płakać chce.

Z góry dziękuję.

Dzoana, łazienki są super!ciężko coś taką porą zwiedzać. Bo tak koło Warszawy fajny jest ogród botaniczny, zoo itp. Z noclegiem nie pomogę, zawsze u rodzinki nocujemy.
A i umówione jesteśmy na środę!
6-kowa, zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiola, brat niech nie przesadza, sorry, ale urodziny można zrobić w niedzielę, albo tydzień przed lub po. Niech nie robi jaj, tylko zrozumie.

Dżoana, a w jakiej kwocie? Zwykle ludzie nocują w MDMie, jak m pójdzie do drugiej pracy to podeślę Ci kilka namiarów :)

Kochana musisz zobaczyć: Muzeum Powstania, Muzeum Chopina, Centrum Nauki Kopernik, Łazienki i Rynek Nowego Miasta - tam pójdziemy na dobre żarełko do restauracji z huśtawkami. Dodatkowo "musty" warszawskie, czyli taras widokowy PKiN, Ogród Saski, Pałac w Wilanowie, Pałac Krasińskich, no i zoo :) Pocieszę Cię, że większość tych miejsc jest obok siebie, a do CNK wejdziemy z moim brzuchem bez kolejki, bo kolejki są tam gigantyczne :)

jak chcesz mieć blisko do tych miejsc to patrz na lokalizację noclegu: Mokotów, Centrum, Powiśle, ostatecznie Żoliborz (to się metrem przejedziesz ;))

Ostatnia edycja:
jestem jestem :)
byla polozna pozniej zjedlismy obiadek i poszlismy na spacerek i na zakapuy i teraz chwile odpoczynku i ok 18 przychodza znajomi na ogledziny Juliski. jula dostala wysypki na buzce i musze ja obserwowac co to jest bo potowki to nie sa. albo jakas alergia na cos albo ten tradzik niemowlecy.

reklama
Nie wiem dlaczego kazdy potrafi zrozumiec a on sie zachowuje jagbym to specjalnie zrobiła jakos przezyje oni chrzciny Jasia zrobili bez nas bo my mielismy zaplanowana operacje Anastazji w zajopanem i musielismy pojechac o czym oni wiedzieli a i tak zrobili wtedy chrzciny:wściekła/y:Nastka byla w 3 po operacji i w szpitalu koło jej łózka siedzielismy a oni robili chrzciny....jeszcze sie mnie pytali czy jak zrobia tydzień później to czy przyjedziemy 200km z dzieckiem które miało rozciete prawie całe plecy i szwy a jak my prosilismy zeby przed operacja zrobili to nie bo tesciowa chce wtedy i koniec na swój slub cywilny tez mnie nie zaprosil :-(odkad tam mieszka to jagby siostry nie miał,chyba ze cos potrzebuje wtedy wie ze jestem... 6mamo zdrówka dla Karolka oklepuj mu plecy i ćwiczenia oddechowe niech robi pomagaja oczyscić płuca(dmuchanie baniek,wiatraczka)jak Nastka była w szpitalu miała zapalenie pluc to kazali nam ćwiczenia oddechowe robić teraz przy zapaleniu oskrzeli tez robi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry