• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, trochę tego jest:szok: Nie wiem czy się wyrobimy w takim czasie jaki będziemy mieć do dyspozycji:szok: Nocleg to tak patrzę do 150zł za pokój dwuosobowy, czy to raczej nierealne? Nie musi być jakiś ekstra, ale żeby było czysto i najlepiej z łazienką. Znalazłoby się cosik?

Dżoanka, blisko na koncert i wszelkie atrakcje:

PUFFA HOSTEL Warszawa, PUFFA HOSTEL w Warszawie

HOSTEL COCO Warszawa, HOSTEL COCO w Warszawie

Apartament DobraNoc Stare Miasto Warszawa, Apartament DobraNoc Stare Miasto w Warszawie

Hostel Zielone Mazowsze Warszawa, Hostel Zielone Mazowsze w Warszawie

Wilson Hostel Warszawa Warszawa, Wilson Hostel Warszawa w Warszawie

tu najlepsza cena za lokalizację (samo centrum, 2 minuty od starego miasta, obok metra centrum, a więc dwie stacje metra od koncertu) Pokoje Na Doby Warszawa, Pokoje Na Doby w Warszawie

generalnie komunikacja w wawie jest genialna, kupicie sobie bilet 3 dniowy za chyba 20 zł (nie wiem ile po podwyżce) i jeździcie ile chcecie. no chyba, że są korki, wtedy jest dramat ;)

6mamo po inhalacji powinno sie ładnie te flegmy odrywac przy oklepywaniu tylko nie po kregosłupie tylko po plecach po bokach reke trzeba miec złozona w taka łódke nie moze byc normalnie otwarta dłoń,mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi,mnie tak uczyła rehabilitantka która Nastke przychodzila oklepywac.Wydaje mi sie ze po a dokładnie spytam dzis naszej rehabilkitantki bo bedzie wieczorem i ci napisze zeby cie czasem w bład nie wprowadzac

Ostatnia edycja:
Anisiaj, powiem Ci, że ceny są szokujące:szok: W tej sytuacji Wrocław wydaje mi się bardzo tani:tak: Ale jestem zdecydowana i trochę czasu zostało to poodkładamy kasę do tego czasu. Tylko Kochana, nie miałabym serca Ciebie ciągnąć z brzuszkiem po mieście:no: Ale za wszelkie rady przez sieć będę bardzo wdzięczna. No i mam cichą nadzieję, że będziemy miały okazję wyprowadzić Nucię na spacerek:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem:)

byłam na spacerze, ale było super:))

Byliśmy dziś na usg główki wszystko ok:)

Nie wiem po co mi skierowania jak za wszystko trzeba płacić:sorry2:

6 mamo Wiola ma racje oklepuj młodego szybciej mu się to tam wszystko oderwie

Wiola wiesz co żeby urodzin nie przełożyć:no:

Dziękuję Wam za słowa otuchy!!!A oklepywać to wiem jak,już kiedyś Franula oklepywałam,ale mi się zapomniało czy robić to przed czy po inhalacji.
A z syropów mamy tylko DIPHERGAN w razie silnych ataków kaszlu,a antybiotyk to teraz jest ROVAMYCINE 0,5 g

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry