• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiu, Twój synek chyba wczoraj miał swoje święto?:) Ucałuj go od wirtualnej ciotki :)

justi, a Ty co tak zmężniałaś na awatarku? chyba nie po tych ćwiczeniach?:)

uwaga, uwaga dzisiaj w M jak miłość wielka rywalka Madzi ;) (tak wiem, nudzę się...;))

mam już ostateczny plan urodzinowy - 2.02 po zajęciach w szkole m piwo ze znajomymi (takie nasze tradycyjne urodzinowe, bez szału, każdy płaci za siebie, zawsze tak robimy). potem w weekend lutowy jakiś (wszystko zależy od terminu wizyty u gina) wyjazd do tego domku z kominkiem i tam zrobię dobrą kolacyjkę i dam mu prezent.

Ostatnia edycja:
Bobo samo psikanie nic nie da, bierz waciki od uszu i wycieraj mi lekarz kazal az sciagac ta wydziwline co tam byla. i dwa dni i odpadl oczywiscie spirytusem. te ocranisepty to o kant dooopy rozbic. tylko namawiaja w szpitalach bo korzysci z tego maja bo dostaja od firm farmaceutycznych. bzdura totalna. Bo to juz zaraz 4 tygodnie zdecydowanie za dlugo.

Scoti wytrzymam ale o 7 rano jak wpadne do lodowy to sniadanko raz dwa wciagne :-)

Anaber ile jesz posilkow dziennie? o ktorej chodzisz spac? karmisz jeszcze piersia? hehe ale przesluchanie:-D Ja bym nie rezygnowala z tego grajfruta bo przyspiesza przemiane materii ale jadla go jakies 2 godziny przed kolacja jako przekaske a na kolacje cos lekkostrawnego ale ciut wiecej. Jak moja dieta bedzie dzialac to ci napisze co i jak jadlam, poki co wydaje mi sie ze zjadasz malutko, pewnie mniej niz 1000kalorii a to niezbyt zdrowo. Dzoana kiedys pisala o zdrowym odchudzaniu moze znowu podzieli sie radami:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry