• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
my mieliśmy awarie w łazience- jak mówiłam wyczyść filtry w pralce to nie ... ku......... :wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sytuacja opanowana, sąsiadów nie zalaliśmy

ja piję colę zero, ona ma aspartam

justi - mrrrrrrrrrr pożądam Cię:-D a dokładniej Twój avatarek :)))))))

Bobo gencjana plami niemiłosiernie,ale jest dobra.Ja żeby nie plamić ubranek na smarowany kikucik nakładałam cienki gazik.
Anaber i inne dziewczynki dobrze mówią,ten Ontisept czy jakoś tak to nabijanie kabzy wielkim koncernom farmaceutycznym,a efekt żaden dla dziecka!!!Należy pałeczkę do uszu namoczyć w gencjanie lub w spirycie i włożyć do pępuszka i dookoła a także i pod kikutek ''zamieszać'' i wysmarować.Na prawdę maluszków to nie boli!!!4 tygodnie z kikutkiem to stanowczo za długo.U mnie dzieci zazwyczaj już po tygodniu były bez kikutka,najdłużej miała chyba Kamilka bo około 3 tygodnie,potem się to babrało,pediatra nie chciała nawet jej zaszczepić i wysłała mnie do chirurga.A ten maść zapisał i zaświadczenie,że może już szczepić bo jest już jakieś tam ziarninowanie czy coś w tym stylu.Bobuś nie bój się stanowczej pielęgnacji pępuszka,by nie musieć po lekarzach biegać.

My też to Wawki się depniemy,ale to w lecie i Aniś będzie już chyba po porodzie.Będziemy zwiedzać miejsca historyczne ze względu na zamiłowania Szymonka.

Co do odchudzania to zgadzam się z Dzonką!!!

A ja chyba jestem odmieńcem,bo nie jarają mnie młodzi panowie,wolę starszawych lub nawet dużo starszawych takich jak SEAN CONERY.

Ostatnia edycja:
Ja zmykam, bo na taniec jedziemy z M, a później do pracy
Gosiu, ja nie mam słodzików z aspartamem. Tylko słodzik dla cukrzyków z laktozą i cyklaminianem wapnia. I słodzę tylko kawę, bo gorzkiej nie lubię.
Anaber, teraz nie mam juz czasu, ale przyjrzę się później Twojemu jadłospisowi, bo cos mi tak mało wychodzi
Dobra zmykam, buziole, będę po 22

reklama
anaber nie wiem ale strasznie malo tego ja chodzilabym glodna caly dzien zapewne.

z nudow i ciekawosci obliczalam ile jem kcal dziennie i dla przykladu to moje jedzenie na jeden dzien. razem wyszlo 1240kcal

8.00 70g Owsianki, 2 bialka jaja
300kcal

11.00 Szejk: 100g naturalnego jogurtu, 100g bnana, garsc winogron, 10g platkow owsianych
200kcal

14.00 Warzywa na parze 250g, 200g piersi z kurczaka,20g makaronu
440kcal

17.00 125g twarogu chudego, ogorek, pomidor,papryka
180kcal

20.00 makrela z puszki, ogorek 100g, pomidor
300kcal

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry