• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobuś, sposób stary i działający- kup spirus, rozrób go tak żeby był 70% i codziennie pipetką zapsikuj pępek. To Julci na bank nie będzie bolało. My jeszcze wokół pępka kładliśmy jakąś watkę żeby spirytus nie leciał po brzuszku.
Kuzynka przy pierwszym dziecku tak robiła i pępek szybko odpadł, a przy drugim, posłuchała "nowoczesnych" rad że należy tylko wietrzyć, ewentualnie wodą utlenioną itp, i pępek się ślimaczył. U nas pępek odpadł po około tygodniu przy spirytusowym działaniu.

Anaber wytrzymasz na jednym grejfrucie cala noc?:szok: Ja po takiej kolacji to jakbym wdupila w nocy w lodowke to az by wiory lecialy:-D Ja staram sie jesc kolo 19-20 chudy twarog z warzywami, albo jakas rybka swierza lub z puszki tez z warzywami, czasami omlet plus warzywka, a jak nie mam nic w lodowce to dwie kromki pelnoziarnistego chleba a i tak po 23 czuje juz pozadny glodzik;-)

Ostatnia edycja:
ja po takiej kolacji jak anaber, to miałabym ssaka i zjadła pół lodówy :)

dżoanko, pewnie nie będę w stanie dużo z Wami biegać, bo już teraz praktycznie nie wychodzę z domu. ale zrobię Ci ładną mapkę atrakcji z dojazdami, a jedną z nich będzie przyjazd do mnie (20 km od centrum) i spacer ze mną i Nucią na grilla do szopy nad Wisłą :)

6mamo, buziaczki dla Twoich maluchów, niech zdrowieją szybciutko!

gosiu, a jak tam Ty i Kacper? lepiej już?

Bobo a mówiłam ci o spirytusie, tak jak jej tam położna patyczkiem robi spróbuj to Julkę na prawdę nie boli, jejciu jeszcze nigdy nie słyszałam żeby się komuś pępek 4 tygodnie trzymał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry