• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka nie robiłam, powiedziano mi mi ze Borys ma wzorowe bioderka , potwierdził to moj pediatra(jego słowa: takich wzorowych bioderek już dawno nie widziałem) i powiedział,ze mam nie chodzic i nie meczyc dziecka. Więc tak robię :) z Igorkiem tez byłam tylko raz :)

anisiaj kochana prosze
PL_78501_01_b.jpg

Bietka ostatnio były suszone pomidory w słoiczku w biedronce firmy ole chyba jakoś tak tylko one były na środku na tych koszach (nie na regałach gdzie zawsze są przetwory) tylko tam gdzie zabawki, tam zawsze jest ciag żywnosci przynajmnie w mojej biedrze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja kupie ten rozowy :)
bietka suszone pomidory w tesco kupisz :)
ja bylam jak julka miala skonczone 4 tyg i tez wszystko super i powiedzial mi ze mam przyjsc znow za 5 tyg. m nas zapisal na 20 lutego. a to usg trwalo moze 2 min i po wszystkim hehe.

reklama
anaber no mi też tak powiedzieli :-) ortopeda nam napisała że mogę przyjść po 4 mc-u zapytałam pediatrę a ona mówi że tak piszą standardowo i ona nie widzi potrzeby, że wszystko super i po co mam męczyć dziecko :-)
o dzięki nie wiedziałam że w biedrze są

anisiaj pani i władczynio moja - proszę o wybaczenie - NIE WYRZUCAJ MNIE

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry