• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dziendobry

Rano mielismy mala akcje bo moje dziecko od 3 dni nie robilo kupy, wiec dzisiaj jak wystrzelila to wszystko wokolo pobrudzila, musialam ja wykapac teraz lezy w lezaczku i znowu slysze ze produkuje.

Evel ja nie potrafie nadrobic jak nie ma mnie pare godzin co dopiero 4 dni...
Dzoanka widze ze jeszcze lezysz i kwitniesz w szpitalu, oby nic nie bolalo i zebys szybko wrocila do domku.
Aga wszystkiego najlepszego dla coreczki.
Bietka widzialam jak wygladalas na sesji ale to nie dzieki retuszowi:-) Dzisiaj znalezlismy super dom, wolnostojacy, duzy garaz, 3 sypialnie, ogromny ogrod itd, dzwonimy i okazalo sie ze ktos sie pomylil i wpisali cene 120tys a mialo byc pol miliona:-D

reklama
no teraz to masakra w tych pprzychodniach. ja z julka na szczepienie za tydzien ide i niby do zdrowych dzieci ale recpecja tam jest polaczaona z chorymi wiec i tak te zarazki przechodza. a poza tym teraz to wszedzie pelno tego paskudztwa

anaber, nie nie kupię, bo mi do sypialni nie będzie pasować :) serio :)

magda, poproszę przepis :)

scoti, trzeba było się kłócić, że jest taki przepis, że przy kasie płaci się tyle, ile towar kosztował na półce ;)

Dzień dobry poczytałam dobrze ze teraz weszłam bo wieczorem to bym znów chyba czytala ponad godzine:eek: Aga buziak dla oli:tak: Magda-nie przejmuj sie kobieto każdy normalny człowiek wynosi pewne rzeczy z domu zachowania np a inny potrafią wynieść ale czyjś pomysł :-Dto świadczy tylko o braku wychowania i o dużej bezczelności jednosczesnie bo ja nie odważyłabym sie wyłudzic pieniedzy na badanie od was czy od innych dziewczyn pozatym chciałyście pomóc a nikt nie wie czy pieniądze poszły na ten cel czy na coś innego dlaetego ja uważam ze pieniedzy sie nie przesyłam osobom które wyłudzają niech idzie do mopsu albo dzieci sobie nie robi jak ja nie stać życie poprostu:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry