Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Justi mierzenie moze faktycznie to dobry pomysl hmmm musze to przemyslec...
anisiaj ale fajny ten ksiadz musial byc, brzuszek pokropil fajnie a jak Nucia zareagowala na pokropienie ?? m napewno przeszczesliwy ze FlubZ go juz kopie
Ja zaczynam sie bac jutrzejszej wizyty u gina, ale czemu sie boje tego nie wiem hmmm dziwna jestem
dzien doberek pospalismy sobie dzis wszyscy cala rodzinka hihi teraz jem sniadanko. pozniej przychodzi polozna i jedziemy po jej wizycie do tesciow na obiad ale najpierw m mnie zawiezie do galerii zebym sobie polazila
milego dnia wszystkim
Anisiaj, ja nagrywałam sobie kilka filmików jak mój brzuch falował
Kinga, wiadomo, stres jest zawsze. Czytała sobie co podpowiedzieć lekarzowi żeby zlecił?
Bobo, ja też chcę połazić po galerii, ostatnio to tak na biega, z m.
ja jestem, ale ostatnio malo mnie bo caly czas ogladamy domy ale nie ma nic ciekawego. A w tym co jestesmy zainteresowani po kolejnym ogladaniu okazalo sie nie ma kaloryferow w jednej sypialni, lazience i przedpokoju wiec dzwonimy po hydraulikach jaki bylby koszt ich zalozenia.
justi to chodz ze mna ))) smerfetko poswiece sie i mozesz zjesc tego paczka a kalorie wezme ja aga, wiolka jak wasze brzuchy po cc? moj nadal flak wisi i ten brzuch jest taki jakby dretwy jeszcze. tez tak macie?