aneczkaa
Fanka BB :)
To super, pszczółkami się nie przejmuj, zależałaby mi tylko, żeby doszły na dzień matki, myślisz, że da radę?
a w razie czego może być w kwiatki ??? lub z kogucikiem ? bo miały być te pszczółki do piątku a nadal ich nie ma ;/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To super, pszczółkami się nie przejmuj, zależałaby mi tylko, żeby doszły na dzień matki, myślisz, że da radę?
Byłam dwa lata temu, ale na takiej wycieczce, wakacjowaliśmy się w Wisełce i do Świnoujścia pojechaliśmy na jeden dzień. A o co chodzi?ja mam 7 lipca w budynku akademii medycznej na przybyszewskiego w tym centrum dydaktyczno - konferencyjnym. troche lipa ze tam bo jak mialam rok temu w auli uam to bylo super chor byl ta atmosfera no super bylo. ciekawe jak bedzie teraz
byla ktoras z was w swinoujsciu?
Super, to ja bym przy okazji chciała bransoletę, na pewno jedną szeroką (kolor który by pasował do ciuchów w kolorze czerwonym, czarnym, chabrowym lub brązowym), słoik z pszczólkami dla mamy i dla mnie słoik na masło orzechowe (wielkość jak kiedyś zamieszczałaś taki słoik dla swojej mamy, to było po dżemie?).ok są pszczółki w sklepiewięc powinnam zdążyć ..
czy ktoś jeszcze coś chce?? to pójdzie jedną wysyłką ...
mój tata ma firmę remontowo wykończeniową .. jest nie najdroższy ale szalenie dokładny .. no i ma teraz sporoo zleceń więc zależy jak Ci się spieszy ... chyba że mój mąż by się podjął heheBobo co do metki to ja też lubię pod każdą postacią tylko nie wiem czy w ciaży można bo jakby Ne było cebulowa to surowe mięso chyba ….
Anaber zakup super !
Dzona pazurki świetne !!! Trochę patriotyczne barwy hi hi hi hi
Wiolka jak Nastka?
Joweg trzymam kciuki za przeprowadzkę
Aneczka 6 rano ??? A co Ty tak wcześnie buszujesz hi hi hi
Dziewczyny z okolic Poznania macie może kogo polecić na remont mieszkania - kawalerki... chodzi o wykończenie
dla mamy był po kawie davidofffByłam dwa lata temu, ale na takiej wycieczce, wakacjowaliśmy się w Wisełce i do Świnoujścia pojechaliśmy na jeden dzień. A o co chodzi?
Super, to ja bym przy okazji chciała bransoletę, na pewno jedną szeroką (kolor który by pasował do ciuchów w kolorze czerwonym, czarnym, chabrowym lub brązowym), słoik z pszczólkami dla mamy i dla mnie słoik na masło orzechowe (wielkość jak kiedyś zamieszczałaś taki słoik dla swojej mamy, to było po dżemie?).
ja kocham Jarosławiec!!! jest pięknie i spokojnie ...bobo - ja byłam i mi się w ogóle nie podobało. za to zachodnie pomorze - ta część od Kołobrzegu w stronę Świnoujścia jest bajeczne, zwłaszcza Niechorze - najpiękniejsze plaże jakie widziałam w Polsce. O ile o plażę Ci chodzi![]()
marta wiem ze cebulowej metki nie wolno bo to surowe mieso ja jadlam metke lososiowa hihi
dzoanko, anisiaj chodzi o to ze maz i tescie tak sie zachwycaja swinoujsciem i moze udaloby nam sie pojechac ale nie wiadomo bo ta rocznica we wtorek jest i to nam plany kzyzuje![]()